Slatina:Un copil de nouă ani s-a înecat în canal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina:Un copil de nouă ani s-a înecat în canal
Slatina:Un copil de nouă ani s-a înecat în canal

Un băiat de nouă ani din comuna Coteana s-a înecat aseară într-un canal deversor din localitate.

Minorul C.A.-I. a alunecat de pe mal, murdărindu-se. S-a dezbrăcat apoi de haine şi a intrat în apă pentru a se spăla, timp în care a murit. Trupul băiatului a fost scos din apă cu ajutorul lucrătorilor ISU Olt. „La faţa locului s-a prezentat echipa operativă formată din poliţişti de la Poliţia municipiului Slatina, care au efectuat primele cercetări. Cu ocazia examinării  exterioare a copilului pe cap, trunchi şi membre nu au fost identificate urme vizibile de violenţă“, a precizat comisar Elena Tinca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Mama este în stare de şoc

Mama copilului s-a îngrijorat că băiatul său nu a ajuns acasă şi a plecat să-l caute, însă nu a reuşit să-l găsească iar după un timp a sunat la poliţie. La aflarea veştii femeia a leşinat, iar acum se află în stare de şoc. Băiatul era crescut decât de mamă, tatăl său fiind plecat la muncă în Franţa.
Cadavrul se află acum la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina iar, în urma necropsiei se va stabili, cu exactitate, cauza medico-legală a decesului.

image
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite