Miracole din lumea adâncurilor,expuse la Muzeul de Istorie Naturală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de peşti şi cochilii multicolore de melci şi scoici, arici, stele sau castraveţi de mare pot fi admirate, începând de astăzi, la Muzeul de Istorie Naturală, de pe strada Cetăţii. Aici va fi deschisă expoziţia „Miracole din Lumea Adâncurilor“, care va putea fi vizitată până la sfârşitul lunii mai.

CITIŢI ŞI

Direcţia 5 cântă pentru sibieni, în Kapital

Târgul de produse tradiţionale revine, în acest week-end, în muzeu

Potrivit organizatorilor, expoziţia temporară propune publicului vizitator o incursiune în Oceanul Planetar. „Plecând de la considerentul că aproape două treimi din planetă sunt acoperite de ocean, cu peste 1,6 km adâncime şi că lumea oceanelor ascunde mult mai multe specii decât ne-am imaginat vreodată, oferim publicului, prin această expoziţie temporară, ocazia unică de a pătrunde în acest mediu de viaţă neexplorat“, spun organizatorii

Exponatele etalate fac parte din colecţii cu o vechime mai mare de un secol, realizate de către membrii Societăţii Ardelene de Ştiinţele Naturii din Sibiu. Prin această expoziţie, Muzeul de Istorie Naturală sărbătoreşte, încă o dată viaţa, în toate formele ei.Vernisajul este programat pentru ora 13.00. Expoziţia va fi deschisă publicului vizitator până la sfârşitul lunii mai.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite