Satu Mare: Concert Puya mâine în Insomnia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Concert Puya mâine în Insomnia
Satu Mare: Concert Puya mâine în Insomnia

Turneul „Change“ ajunge mâine la Satu Mare. Puya îşi aminteşte de cei cinci litri de pălincă primiţi acum doi ani de la un fan sătmărean. 


După un Halloween Party cu intrare liberă în această seară în Club Insomnia, sătmărenii sunt invitaţi mâine la un superconcert Puya. Alături de DJ Wiked, DJ Grass şi Don Baxter, cei care se vor ocupa şi de warm-upul showului de sâmbătă, începând cu ora 22.00, Puya va fi din nou în Satu Mare spre deliciul fanilor. De această dată Dragoş Gărdescu, alias Puya, vine la Satu Mare şi pentru a-şi promova noul single „Change“. « Va fi un supershow cu piese de la „Tupeu de borfaş“ până la „Change“ », spune Puya.

Una dintre amintirile lui Dragoş despre Satu Mare este legată cei cinci litri de pălincă primiţi cadou de la un fan. « Una dintre amintirile mele legate de Satu Mare este că acum vreo doi ani am avut un concert şi am primit cadou pălincă chiar de la un domn profesor din Satu Mare, care, cred că mă apreciază devreme ce mi-a adus cinci litri de pălincă», spune Puya.

Unul dintre cele mai turnee ale anului
După succesul de proporţii înregistrat cu piesa „Undeva-n Balkani“ şi acum lansarea single-ului
„Change“, Puya este, începând de la mijlocul acestei luni, într-unul dintre cele mai mari turnee ale anului, „Change“ Tour 2009. Fiecare concert din turneu reprezintă câte o petrecere de 3 ore în care Puya va canta,  pe langă piesele vechi, în premieră şi piese incluse pe noul său album, „Românisme Partea a II-a“.Turneul cuprinde 23 de oraşe iar Satu Mare este cea de-a noua locaţie unde Puya va concerta în această toamnă, împreună cu invitatul său special, Don Baxter, şi cei doi DJ Grass şi Wicked. Preţul unui bilet este de 15 lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite