Studentele au picat primele două examene ale anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalistele de la Universitatea Reşiţa nu au acumulat niciun punt după două etape consumate din Liga Naţională şi, având în vedere problemele de lot pe care le are antrenorul Florin Pera, se înscriu deja în lupta pentru evitarea retrogradării.

Universitatea Reşiţa a pierdut în prima rundă a campionatului jocul disputat în exil, la Timişoara, cu Oţelul Galaţi. O înfrângere oarecum scontată, moldovencele alcătuind una din echipele bune ale Ligii Naţionale, în timp ce, lotul lui Pera a rămas destul de subţire în această vară. Studentele nu au avut mai multă şansă nici în deplasarea de la Baia Mare. Ştiinţa din localitate s-a impus la limită după ce reşiţencele s-au aflat în avantaj de două goluri la pauză. La acest eşec şi-au adus un important aport şi cei doi arbitri, Anton şi Cristea, care au făcut tot posibilul pentru a facilita victoria gazdelor. Fără niciun punct din patru posibile, studentele se pregătesc să primească, la 30 septembrie, vizita Craiovei, echipă nou-promovată, pe care este condamnată să o învingă, în caz contrar, complicându-şi şi mai mult existenţa.


Probleme de lot
    Antrenorul Florin Pera a identificat însă şi aspecte pozitive în aceste prime două etape. „Am făcut un joc neaşteptat de bun cu Baia Mare. Consider că, dacă ar fi fost un arbitraj corect, am fi obţinut măcar un rezultat de egalitate. Cu Galaţiul nu ne-am mişcat la fel de bine şi am întâlnit o echipă foarte bună. Sper să vină etapa viitoare şi prima victorie, pentru că vom avea viaţă grea. Avem destule indisponibilităţi, iar lotul e şi aşa destul de subţire”, a declarat tehnicianul.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite