Ploieşti: Atenţie şoferi, la Buşteni hoţii fură capace de roţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unui control al poliţiştilor, doi tineri au fost prinşi cu mai multe capace de autovehicule în porbagajul maşinii cu care se deplasau.

Ieri noapte, un control derulat de poliţiştii din Buşteni a scos la iveală fapta a doi tineri, care se îndreptau dispre Buşteni către Braşov.

Cei doi tineri aveau în portbagajul maşinii cu care se deplasau mai multe capace de roţi provenind de la autoturisme Volswagen, care, potrivit poliţiştilor, urmau să fie comercializate la negru.

Cei doi tineri, Alexandru şi Robert, ambii de 19 ani, care sunt din Rânov, sunt, în prezent, cercetaţi penal în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cum prevenim aceste situaţii?

Pentru a preveni astfel de situaţii poliţiştii îi sfătuieşte pe şoferi să nu lase în autoturism obiecte personale, şi nici cele ale autoturismului, pentru că acestea pot fi folosite de infractori.

De asemenea, atunci când părăsesc autoturismul, să nu lase la vedere, în interiorul acestora, obiecte de valoare care atrag interesul din partea hoţilor din autoturisme: genţi de voiaj, poşete, borsete, genţi tip "Diplomat", aparatură electronică, sau alte obiecte similare.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite