Un medic SMURD a fost strâns de gât de un pensionar. Bătrânul spune că s-a simţit jignit: “M-a dat afară, pur si simplu"

Un medic SMURD a fost strâns de gât de un pensionar. Bătrânul spune că s-a simţit jignit: “M-a dat afară, pur si simplu

Pacientul agresor spune că acuzaţiile medicului sunt exagerate

Medicul Tudor Ionescu a fost agresat de un bătrân de 71 de ani, care şi-a pierdut răbdarea la Unitatea de primire Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti. Bătrânul spune că şi-a iesit din fire după ce a fost apostrofat de medic.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Ilie Bitoleanu, pacientul acuzat de medicul SMURD că l-a strâns de gât venise la spital pentru ca îl dureau picioarele. După ore bune de aşteptat şi după ce a fost luat la rost că s-a prezentat târziu la medic, direct la UPU, deşi nu era un caz urgent, omul a făcut o criză de nervi şi s-a năpustit asupra medicului.
 
"M-am trezit, pur si simplu, pe româneşte, cu acest pacient în spate, mă strângea de gât! Din fericire au fost colegii pe aproape", spune medical SMURD Tudor Ionescu.
 
Colegii şi agenţii de pază i-au sărit medicului în ajutor.
 
Pacientul agresor spune că acuzaţiile medicului sunt exagerate, dar recunoaşte că s-a pierdut cu firea, mai ales că venise la doctor tocmai de la 50 de kilometri şi că, în plus, medicul i-ar fi vorbit urât.
 
"M-a luat la per tu. Mi-a spus: <<Ieşi afară! Dumneata după două luni de când te dor picioarele vii la medic? >>(…) Trei ore am aşteptat şi mai am încă un medic la care sa ma duc.", explică pacientul acuzat.

Bătrânul s-a ales cu dosar penal pentru lovire.
citeste totul despre: