Pensionarii din Oradea, cu venituri mici, se pot înscrie pe lista unei fundații, pentru ajutoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poza Arhiva
Poza Arhiva

Liceenii orădeni distribuie produse bătrânilor cu venituri  mici, în cadrul acțiunii "Tineri pentru pensionari", organizată de Fundația Încrederea. Acțiunea are loc miercuri, joi și vineri, între orele 10.00-15.00.

"Vor fi distribuite gratuite mai multe produse: șampon, detergent, prosoape, așternuturi pentru pat, pahare, ochelari", spune Liviu Radu, președintele Fundației  Încrederea.  "Tineri de la mai multe licee orădene au decis ca în vacanța lor de o săptămână să facă ceva util pentru semenii lor mai în vârstă, care se confruntă cu probleme financiare și anume să le distribuie mai multe produse care au fost donate de pensionarii din insula Jersey, prin fundația Mustard Seed din Jersey", mai spune Liviu Radu.

Programul se adresează pensionarilor cu venituri de până la cinci sute de lei și care nu mai beneficiază de alt ajutor.  Pensionarii care  doresc să beneficieze de aceste produse pot să sune la numerele de telefon 0359/304094, 0745/875354 sau 0765/341665 pentru o programare. "Aceștia se vor prezenta apoi,  la data stabilită, pe baza ultimului cupon de pensie și a buletinului ,la sediul Fundației Încrederea de pe strada Cuza Vodă nr.22, ap.5.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite