Oradea: Caravana Ars Nova în Orășelul Copiilor (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Caravana Ars Nova în Orășelul Copiilor (GALERIE FOTO)
Oradea: Caravana Ars Nova în Orășelul Copiilor (GALERIE FOTO)

Zeci de fetițe însoțite de părinții lor au participat la acțiunea de sâmbătă seara, din Orășelul Copiilor, fascinate parcă de muzica și dansul majoretelor.

“Noi promovăm ideea de mișcare, sportul. Am avut demonstrații de aerobic, aerobic-latino, tae-bo, master stretching, gimnastică, balet și majorete. Orădenii au răspuns pozitiv invitației noastre și s-au arătat interesați de cursuri” a spus Teodora Lăzuran, managerul echipei Ars Nova. Zeci de copii și părinți prezenți, sâmbătă seara în Orășelul Copiilor s-au arătat încântați de show-ul demonstrativ. Dacă fetițele vor să fie majorete, părinții par încântați de ideea de mișcare sub îndrumarea unor instructori de specialitate. “Sportul este pentru toți. Ar trebui să ne facem puțin timp și pentru noi, astfel am fi mai sănătoși” ne-a spus Adriana Popa una dintre mămicile prezente la eveniment.  

Proiect în parteneriat

Ars Nova în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Inspectoratul Școlar Bihor promovează un proiect în școlile din Oradea. Potrivit acestuia, în fiecare unitate de învățământ ar urma să se înființeze o trupă de majorete.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite