Oradea: Agenții de pază G4S implicați în scandaluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Agenții de pază G4S implicați în scandaluri
Oradea: Agenții de pază G4S implicați în scandaluri

Agentul de pază angajat la G4S, care a jefuit aseară o stație OMV nu este singurul cu abateri. În urmă cu câteva luni un alt agent, care se presupune că lucrează la firma de transport valori a amenințat cu pistolul un șofer OTL.

Agentul de pază Grigore Berciu, de 27 de ani, cel care a fost arestat pentru jaful de azi-noapte de la stația OMV de pe bulevardul Decebal este angajat al firmei G4S, cea mai mare firmă de transport valori din țară. Acesta și-a plănuit bine jaful, potrivit comisarului șef Liviu Popa. Stabilit în Cluj-Napoca, el a venit la Oradea în urmă cu patru zile. "S-a cazat la o pensiune din Băile Felix, după care la o casă particulară, timp în care a urmărit ce se întâmplă în stația de benzinărie", a declarat comisarul șef Liviu Popa.

Atac cu pistol

În urmă cu câteva luni, un alt agent de pază, Cristian Filip, de această dată din Oradea, ar fi amenințat cu pistolul un șofer OTL. Deși firma nu a recunoscut că este angajatul lor, victima susține că atacatorul său este angajat al G4S. Citește aici amănunte.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite