VIDEO Un Ferrari de peste 200.000 de euro străbate Iaşiul pe platformă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În seara zilei de 9 aprilie 2011, un şofer ieşean a depistat în trafic, la intrarea sudică a oraşului, o platformă care transporta un autoturism marca Ferrari 458 Italia. Şoferul a făcut un scurt film, pe care l-a postat pe site-ul www.youtube.com, cea mai mare platformă video din lume.

Superbolidul a fost reperat în timp ce era transportat de o platformă auto pe Calea Chişinăului, la intrarea în Iaşi dinspre Tomeşti. În prezent nu se ştie dacă maşina a fost cumpărată de un ieşean sau se afla în tranzit prinCapitala Moldovei către un destinatar din Ucraina sau Republica Moldova.

Mai citiţi:

Ieşenii cu bolizi de zeci de mii de euro îşi ţin bijuteriile în garaj ca să nu şi le rupă în hârtoapele din oraş (FOTO)

Ferrari a lansat modelul 458 Italia la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie 2009. Acesta este dotat cu un motor V8 de 4.499 centimetri cubi care dezvoltă până la 570 cai putere. Viteza maximă este de 325 de kilometri pe oră. Bolidul accelerează de la 0 la 100 de km/h în 3,4 secunde.

image

Consumul este pe măsură, respectiv 13,3 litri/100 km. Producătorul Ferrari nu afişează preţurile la maşinile sale, dar modelul 458 Italia se cumpără în Marea Britanie şi la preţuri de peste 200.000 de euro.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite