Trei tâlhării şi o decapitare într-o singură noapte, la Andrieşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii comunei ieşene Andrieşeni trăiesc sub teroare, după ce miercuri noaptea un grup de indivizi rămaşi deocamdată neidentificaţi au jefuit trei case şi au decapitat o bătrână de 72 de ani.

Crima a fost descoperită de fiul femeii, care a intrat la bănuieli după ce a văzut uşa de la intrare încuiată cu lacătul. Înăuntru, o privelişte de coşmar: trupul bătrânei, cu gâtul tăiat dintr-o parte în cealaltă, zăcea prăbuşit pe podea, într-o baltă de sânge. Oamenii legii spun că aceasta a fost torturată până a mărturisit criminalilor unde-şi ţine economiile, în sumă de 600 de lei. Aceştia au ucis-o şi i-au răvăşit casa, convinşi probabil că ascundea şi alte valori.

În aceeaşi noapte, şi alte locuinţe ale unor bătrâni din Andrieşeni au fost sparte, iar oamenii forţaţi prin ameninţări să-şi dea lucrurile de valoare tâlharilor. Poliţiştii au adus câini special antrenaţi pentru a da de urma acestora şi spun că lucrează deja la întocmirea unui cerc de suspecţi. Surse apropiate anchetei susţin că printre complicii criminalilor s-ar afla şi un zilier care o ajuta pe bătrâna de 72 de ani la treburile gospodăriei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite