Iaşi: Traficanţii de la "Mademoiselle XX" au fost condamnaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul „Mademoiselle XX " a ajuns la final după cinci ani de judecată. Magistraţi i Tribunalului Iaşi au decis ca Ioan Pîslaru, patronul clubului de striptease din cartierul Tătăraşi, a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru trafic de persoane şi trafic de minori.

Pentru aceleaşi infracţiuniu Mihai Ţurcanu şi Costel Raicu au primit 6 ani de închisoare, Cătălin Costea (fost Băcăoanu) 5 ani de închisoare. Alina Daniela Butnaru  a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare. Sentinţa nu este însă definitivă. 

„Vom face apel. Clientul meu trebuia achitat", a declarat Gabriela Grădinaru, avocata lui Băcăoanu. Potrivit rechizitoriului, în scandalul „Mademoiselle  XX" mai multe tinere au fost obligate să pr actice prostituţia. Banii aer fi ajuns în buzunarele membrilor reţelei, care ar fi opbţinut de pe urma fetelor aproximativ 200.000 de euro.

Potrivit anchetatorilor, reţeaua condusă de Pîslaru a luat fiinţă în 2002. Fetele ar fi fost angajatea întâi la „Mondo Pizza", iar apoi erau avansate la clubul de noapte a lui Pîslaru „Mademoiselle XX ".

Aici fetele făceau striptease şi ar fi fost obligate să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi clienţi. O parte din tinere ar fi fost duse şi în străinătate.

Anchetatorii susţin că Raicu, Staicu şi Costea le duceau pe fete în Polonia sau Italia, iar Alina Butnaru le caza şi le trimitea să se prostitueze.

Mai citiţi şi:

Iaşi: Ani grei de închisoare pentru interlopul Băcăuanu UPDATE

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite