VIDEO Podul de la intrarea în Deva a fost mâzgălit cu mesaje triviale şi naziste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Podul rutier de la intrarea în municipiul Deva, dinspre Hunedoara, a fost mâzgălit cu graffiti, iar mesajele triviale nu au mai fost şterse de mai multe zile. Conducerea Primăriei Deva susţine că, pentru a preveni actele de vandalism, plănuieşte montarea unor camere video de supraveghere a zonei.

Mesajele „Ponta minte”, „PSD fură” şi „Heil Hitler”, mâzgălite cu vopsea pe zidul podului rutier de la intrarea în municipiul Deva, îi întâmpină pe şoferi de mai multe zile. Graffiti-urile care strică peisajul de la intrarea în oraş pătează zidurile văruite şi vopsite recent. Deasupra lor se înalţă numele municipiului Deva, iar în faţa piciorului de pod au rămas florile şi candele aşezate de familiile îndoliate ale victimelor unor accidente rutiere.

Mesajele triviale vor fi îndepărtate, susţine viceprimarul Devei, Răzvan Mareş. Acesta a adăugat că şi în trecut, de mai multe ori, zona de la intrarea în reşedinţa de judeţ a fost vandalizată.

„O soluţie ar putea fi să montăm în zonă camere video de supraveghere, pentru a-i descuraja pe cei care fac astfel de acte de vandalism”, a declarat viceprimarul Răzvan Mareş.

Intrarea în municipiul Deva a fost vandalizată

image

Vă recomandăm şi:

Povestea tulburătoare a nopţii petrecute de Alexandru Ioan Cuza într-un han din Deva, înainte de a pleca în exil

Un manuscris păstrat în arhivele muzeului din Deva prezintă povestea emoţionantă a nopţii petrecute de Alexandru Ioan Cuza în Deva, înainte de a lua calea exilului, pentru totdeauna. Alexandru Ioan Cuza a fost cazat la hanul mare al Devei, iar înainte de a pleca din oraş, o mulţime de români i-au venit în întâmpinare pentru a-i arăta preţuirea.

Soarta ultimei mari investiţii din Parâng: telescaunul cu staţie de pornire în curtea unui hotel, construit de primărie

Ultima mare investiţie din Staţiunea Parâng a fost construirea unui telescaun al cărui traseu porneşte din curtea unui hotel şi urcă peste doi kilometri. Instalaţia a fost achiziţionată de Primăria Petroşani însă nu a revigorat viaţa turistică a staţiunii aşa cum spera conducerea instituţiei. „Bijuteria” din Parâng este defectă de peste o săptămână.

OTO Secretele celui mai înfiorător castel medieval părăsit. Cetatea care l-a inspirat pe Jules Verne a devenit un loc interzis

Veche din secolul al XIII-lea, Cetatea Colţ se numără printre puţinele fortăreţe medeivale care nu au suferit lucrări de reabilitare. Ruinele aşezării ridicate pe stânci deasupra Văii Haţegului, cunoscute sub numele de Castelul din Carpaţi, au rămas un loc misterios şi neprietenos cu turiştii. Totuşi ele continuă să-şi păstreze farmecul care i-a impresionat în trecut pe marii cărturari Jules Verne şi Evlya Celebi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite