Cât va cheltui primăria pentru vopsirea trecerilor de pietoni din Hunedoara

Cât va cheltui primăria pentru vopsirea trecerilor de pietoni din Hunedoara

Treceri de pietoni vopsite. FOTO: Primăria Hunedoara.

Trecerile de pietoni de pe principalele artere rutiere din Hunedoara vor fi vopsite în culori alb şi roşu, pentru a fi mai vizibile, susţin reprezentanţii Primăriei Hunedoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai multe treceri pietonale din municipiul Hunedoara sunt vopsite în culori alb-roşu, măsura fiind luată de administraţia locală pentru prevenirea unor accidente rutiere.

Primăria va cheltui 277.000 de lei pentru plicarea noilor marcaje rutiere cu vopsea bicomponentă, pentru o suprafaţă de 2.430 de metri pătraţi, cât totalizează trecerile de pietoni, a informat Primăria Hunedoara.

De asemenea, reprezentanţii administraţiei locale au anunţat că în perioada următoare vor fi montate limitatoare de viteză pe mai multe străzi din Hunedoara , în locurile unde riscul producerii unor acciente rutiere este mai ridicat.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum va arăta statuia lui Michael Klein, „emblema” echipei Corvinul Hunedoara

O statuie care îl va reprezenta pe Michael Klein, fotbalistul simbol al echipei Corvinul, va fi amplasată în faţa stadionului din Hunedoara. Primăria a prezentat modelul acesteia, după stabilirea câştigătorului unui concurs de proiecte.

Ce planuri îşi face primăria cu viitorul centru pietonal al Hunedoarei. Pregătiri pentru arteziana de un milion de euro

Zona din centrul Hunedoarei este pregătită în aceste zile pentru construcţia unei fântâni arteziene muzicale, iluminată ambiental, care va deveni atracţia principală a noului centru pietonal din municipiu. Deocamdată, doar conductele vechi de apă sunt înlocuite, iar zonele din spatele blocurilor şi aleile sunt reabilitate.

Primăria Lupeni, moştenită de al treilea membru al „clanului Resmeriţă“. Averea fabuloasă a noului primar

Lucian Resmeriţă este al treilea membru al familiei Resmeriţă care a devenit primar al Lupeniului, după ce timp de aproape două decenii administraţia locală a municipiului din Valea Jiului a fost condusă de tatăl său, Cornel Resmeriţă, şi de fratele său, Cristian Resmeriţă. Mezinul „clanului Resmeriţă” deţine o avere impresionantă, în contrast cu sărăcia resimţită de cei mai mulţi dintre localnicii oraşului minier.

 

citeste totul despre: