A pierdut controlul maşinii şi a intrat direct într-un copac. O bătrână de 72 de ani, pasageră în autoturism, a ajuns la spital

A pierdut controlul
maşinii şi a intrat direct într-un copac. O bătrână de 72 de ani, pasageră în
autoturism, a ajuns la spital

Maşina a suferit daune serioase în urma accidentului Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 38 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şi s-a ”înfipt” într-un copac de pe marginea şoselei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 15 iulie, un bărbat de 38 de ani din judeţul Harghita, în timp ce conducea un autoturism pe raza judeţului Galaţi, dinspre localitatea Cosmeşti către municipiul Tecuci, a pierdut controlul autoturismului, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un arbore.

”În urma evenimentului a rezultat rănirea unei pasagere, de 72 de ani, din municipiul Brăila”, a declarat Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Septuagenara a fost rănită, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

 Poliţiştii au deschis acum un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

citeste totul despre: