27.000 de ţigarete, ascunse în locuri special amenajate într-un autoturism, descoperite la Vama Galaţi-rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările erau ascunse peste tot. Foto Adevărul
Ţigările erau ascunse peste tot. Foto Adevărul

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier împreună cu lucrătorii vamali au descoperit 26.500 de ţigarete, ascunse şi nedeclarate, în locaşuri special amenajate în bara de protecţie şi aripile din spate ale unui autoturism condus de către un cetăţean moldovean

Ieri, în jurul orelor 14.30, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Valeriu B. cetăţean moldovean, în vârstă de 24 ani, conducând un autoturism marca Citroen C5, înmatriculat în Bugaria.

"Ca urmare a valorificării unei informaţii aflate în lucru, dar şi a stării nejustificate de nelinişte a tânărului moldovean, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului şi a bagajelor personale ale lui Valeriu B. În urma controlului efectuat, echipa comună a descoperit, disimulate în locaşuri special amenajate în bara de protecţie şi aripile din spate ale autoturismului, 26.500 ţigarete de diferite marci, toate cu timbru de acciză R. Moldova", spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi, Ion Irimia.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare totală de 5.876 lei, şi a autoturismului, în valoare de 19.957 lei, în vederea confiscării, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite