Culmea escrocheriei! Poliţist din Focşani, păcălit cu 20.000 de lei prin metoda „Accidentul“

Culmea escrocheriei! Poliţist din Focşani, păcălit cu 20.000 de lei prin metoda „Accidentul“

Campaniile poliţiei nu dar roade nici măcar în rândul angajaţilor

Ruşinea a păţit-o o poliţistă locală din Focşani, soţie de jandarm, care acum plânge după banii pierduţi din naivitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

O poliţistă locală din Focşani poate concura cu succes la titlul de “naivul anului”, după ce a fost umilită în cel mai crunt stil posibil de un escroc.

Poliţista, în vârstă de 51 de ani, soţie de jandarm, a fost sunată în noaptea de joi spre vineri de un bărbat care i s-a prezentat a fi avocatul soţului ei şi care, chipurile, ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie.

Falsul avocat i-a solicitat să-i trimită de urgenţă 6000 de euro, printr-un taximetrist, la Brăila, bani pe care să-i folosească în rezolvarea problemei. Credulă, poliţista s-a scuzat că nu are decât 20.000 de lei în casă, bani pe care i-a pus într-un plic şi i-a expediat printr-un taximetrist la Brăila.

Aşa zisul avocat i-a dat apoi întâlnire la Parchetul din Focşani, unde, se înţlege, nu a venit decât poliţista. A fost momentul în care şi-a dat seama de înşelăciune şi a sunat la 112, în speranţă că-şi va recupera banii.

Poliţiştii încearcă acum să ajungă la escroci, ajutaţi şi de taximetristul care a făcut livrarea banilor, despre care se ştie că nu a fost complice la faptă.

citeste totul despre: