Când se va termina plombarea gropilor de pe străzile din Focşani

Când se va termina plombarea gropilor de pe străzile din Focşani

Stradă din Focşani

Până acum s-a reuşit frezarea şi plombarea a 24 de străzi din municipiu. CUP Salubritate are un buget de 892.230 de lei pentru această operaţiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul municipiului Focşani a informat populaţia, prin intermediul paginii sale de Facebook, că la din 10 iunie, când s-a început acţiunea de plombare a gropilor din oraş s-au executat doar un sfert din lucrări.

Astfel, până astăzi au fost executate lucrări de frezare şi plombare 24 de străzi din oraş, firma care se ocupă de această operaţiune fiind CUP Salubritate. Mergând pe logica primarului, este de aşteptat ca restul lucrărilor care au rămas de executat să fie finalizate undeva la mijlocul lunii octombrie, perioadă a anului când deja începe să se instaleze sezonul rece.

Primarul mai anunţă că din valoarea totală a contractului, de 892.230 lei, CUP Salubritate a efectuat lucrări în valoare de 261.678 lei. “Însă aceasta este doar o fază intermediară foarte necesară şi de maxima urgentă. De la aprobarea bugetului se lucrează intens la documentaţia şi proiectarea reabilitării totale a multor străzi din municipiu, urmând să trecem etapizat la începerea lucrărilor”, potrivit primarului Cristi Misăilă.

Care sunt străzile reparate până acum:


1. Gheorghe Magheru
2. Popa Şapcă
3. George Coşbuc
4. Teiului
5. Dornişoarei
6. Ghinea Dorinel
7. Gheorghe Potop
8. Duiliu Zamfirescu
9. Peneş Curcanu
10. Greva de la Griviţa
11. Tudor Vladimirescu
12. Nicolae Iorga
13. Mărăşti
14. Miron Costin
15. Oituz
16. Dimitrie Cantemir
17. Dinicu Golescu
18. Mare a Unirii
19. Piaţa Moldovei
20. Ştefan cel Mare
21. Brăilei (de la intersecţia cu E85 până la ieşirea din Focşani)
22. Gheorghe Tătulescu
23. Timotei Cipariu
24. Odobeşti
 

citeste totul despre: