FOTOGALERIE Solomon: „Deszăpezirea în Craiova s-a făcut ca la carte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iarna pe uliţele Craiovei. Foto: Victor C. Boldîr
Iarna pe uliţele Craiovei. Foto: Victor C. Boldîr

Edilul-şef al Băniei a declarat astăzi că este cât se poate de mulţumit de activitatea de deszăpezire a oraşului şi le-a mulţumit directorilor din primărie care au coordonat operaţiunile de îndepărtare a zăpezii de pe carosabil.

Primarul a răspuns astfel acuzaţiilor aduse în cursul zilei de astăzi de viceprimarul Mărinică Dincă, care i-a cerut demisia lui Solomon pe motiv că a dormit la deszăpezire.  „Indiferent ce ar spune unii, vă garantez că activitatea de deszăpezire din oraş s-a făcut ca la carte. S-au ocupat doi directori din primărie, oameni cu mare experienţă, care lucrează de 20 de ani în primărie. E vorba de Nicu Tuţu şi de Adriana Motocu. Vă spun: nu ştiu dacă au dormit o secundă în această perioadă, din 24 ianuarie când a început să ningă, mai ales Tuţu, care se ocupa de partea de noapte, când a nins şi mai mult. S-a acţionat în fiecare zi cu 42-45 de utilaje în toată Craiova şi, încă o dată, vreau să le mulţumesc public. Jos pălăria”, a spus Solomon.


Iată mai jos o galerie foto cu străzile Băniei în această perioadă. Cum apreciaţi activitatea de deszăpezire în Craiova? Comentaţi pe craiova.adevarul.ro!

Iarna pe uliţele Craiovei

Click pe poze pentru o altă GALERIE FOTO cu nămeţii din Craiova

Mormane de zăpadă, în centrul Craiovei
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite