Autostrada fără bani de la stat apare în Master Planul de Transporturi. Craiova va fi legată prin şosea până la Constanţa

Autostrada fără bani de la stat apare în Master Planul de Transporturi. Craiova va fi legată prin şosea până la Constanţa

Autostrada Craiova-Piteşti apare în Master Planul de Transporturi

Tronsonul de 115 kilometri va costa aproximativ 2 miliarde de euro, iar constructorul îşi va recupera investiţia din taxa de intrare pe autostada de mare viteză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autostrada Craiova-Piteşti va fi construită ără bani de la stat, iar Ioan Rus a prezentat priorităţile de infrastructură rutieră aferent perioadei 2015-2016. În documentul de sinteză a masterplanului de Transport se află şi autostrada Craiova-Piteşti, de 115 km. 
 
Legătura dintre Craiova şi Piteşti va fi mai rapida, mai exact în cel mult o ora ş jumatate, un TIR încărcat cu marfa ar putea ajunge la Piteşti, iar de aici va avea direct legătura spre Portul Constanţa.
 
Craiova va fi legată prin autostradă până la Constanţa, până la cel mai mare port al României. Vor fi făcute patru benzi de circulaţie, câte două pentru fiecare sens de mers.
 
Drumul rapid care va lega Craiova-Piteşti este o promisiune facută de autorităţile române americanilor de la Ford încă din 2008. 
 
citeste totul despre: