Craiova: Alaska, noua destinaţie pentru olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biblioteca Adevărul a scos pe piaţă, în această dimineaţă, un nou volum din colecţia „National Geograhic“, Alaska, la preţul de 12, 99 lei.

Oltenii s-au grăbit încă de la primele ore ale zilei să cumpere  cel de-al optulea volum din colecţia de ghiduri turistice. Simina Petrescu, profesoară, vrea să viziteze cât mai multe zone prezentate în aceste publicaţii. „Am de gând să călătoresc tot mai mult. Aş vrea să ajung în Republica Dominicană, Cuba şi, bineînţeles, în Alaska“, a declarat cadrul didactic. Simina este o cititoare fidelă a cărţilor Adevărul: „Am cumpărat întreaga colecţie de pictori şi cea pentru copii, Disney. A fost o idee foarte bună cu publicarea acestor cărţi“.

Volumul are 272 de pagini cu informaţii despre Alaska. În acest stat-frontieră, care se întinde de la Cercul Polar până la Golful Alaska, şi, de la Rusia până la Munţii de Coastă din British Columbia, clima, terenul, ecosistemele şi vieţuitoarele îşi fac simţită prezenţa la fiecare pas. „Nu am ratat nicio carte. Îmi plac foarte mult volumele care au apărut până acum. Am o întreagă bibliotecă acasă cu tot ceea ce este pe piaţă de la Adevărul. Este o investiţie foarte bună pentru viitor“, a precizat Mircea Ionescu, vânzător.


Alaska este al optulea volum din colecţia de ghiduri turistice, iar săptămâna viitoare, pe 7 mai, va apărea „Japonia“. Cei care au pierdut alte publicaţii, pot să cumpere Argentina, Peru, Mexic, Cuba, Hawaii, Republica Dominicană şi Canada. Acestea pot fi găsite la Librăria Adevărul, situată în Craiova, strada Împăratul Traian, nr. 9.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite