Craiova: Solomon vrea să fie primar cu atribuţii reduse. Cum a tărăgănat procesul Cornel Penescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antonie Solomon a depus ieri la Tribunalul Galaţi o cerere prin care solicită instanţei să se renunţe la interdicţia de a nu îşi exercita funcţia. Primarul a solicitat instanţei să îi dea voie să revină la primărie, dar fără atribuţiile din cauza cărora i s-a tras procesul pentru luare de mită.

Cererea de revenire în fruntea primăriei a fost depusă ieri de Antonie Solomon la Tribunalul Galaţi. Acesta solicită elimiarea interdicţiei de a-şi exercita mandatul de edil, dar fără atribuţiile de a semna autorizaţii de construire şi de a conduce Comisia de sistematizare a primăriei.

Magistraţii trebuiau să judece ieri un nou termen în procesul în care Solomon e acuzat de DNA Piteşti să ar fi primit mită de 50.000 de euro de la Cornel Penescu, însă procesul a fost amânat fiindcă avocatul omul de afaceri argeşean s-a îmbolnăvit.

Aceasta nu este prima amânare care e solicitată de Cornel Penescu. Acesta a obţinut mai multe pasuri din diferite motive: fie nu a reuşit să îşi găsească avocat, fie s-a îmbolnăvit, fie apărătorii săi nu s-au putut prezenta în instanţă din diferite motive. Deşi a trecut abia un an de la arestarea lui Solomon, procesul nu a ajuns nici măcar la stadiul de audiere a martorilor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite