Constanta: Academia Hagi intră în cantonament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Academia Hagi intră în cantonament
Constanta: Academia Hagi intră în cantonament

Copiii care au fost selectaţi pentru Academia lui Hagi se vor reuni zilele acestea în cantonament la Braşov unde se vor antrena, urmând ca pe data de 17 iulie să se stabilească la Constanţa, unde vor susţine şi primele meciuri.

Ciprian Mihai, PR-ul Academiei, a spus că elevii se vor antrena pe terenul Voinţa de la Badea Cârţan Constanţa, până când va fi finalizată investiţia de la Ovidiu.

Zece terenuri de fotbal la Ovidiu

Baza sportivă de la Ovidiu, care va avea o suprafaţă de opt hectare, va avea trei secţii: o şcoală de fotbal, o academie şi un club de fotbal. Pe lângă cele zece terenuri de fotbal, proiectul mai cuprinde un hotel, un restaurant şi o şcoală, unde vor învăţa copiii care vor fi selectaţi la academie. La grupa mică (6-7 ani) vor fi antrenaţi 50 de copii. La şcoala de fotbal vor fi antrenaţi copiii cu vârste cuprinse între 7-13 ani, iar academia se adresează adolescenţilor de la 13 la 18 ani. Tinerii cu vârste între 17 şi 25 de ani vor fi antrenaţi în cadrul clubului de fotbal.

Dumitru Bocai, primarul localităţii Ovidiu, a spus că în prezent se execută lucrările premergătoare demarării construcţiei, până când se vor obţine toate investiţiile. Baza sportivă este situată pe drumul care leagă Constanţa de Ovidiu, la intrarea în localitate. Proiectul îl va costa pe Hagi 11 milioane de euro. Academia va funcţiona după modelul lui Ajax Amsterdam, echipă considerată cea mai prolific din lume în privinţa formării şi vânzării jucătorilor tineri.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite