Ferrari-ul unicat al lui Chris Rea circulă în Bucureşti. Vezi aici imagini cu bolidul de sute de mii de euro VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina puternică poate fi admirată de bucureşteni la expoziţia care are loc până la sfârşitul săptămânii la World Trade Center. Automobilul a rulat pe autostrada Piteşti-Bucureşti când a fost adus din Franţa. În afara faptului că primul proprietar al ei este un artist celebru, maşina a fost şi vedetă de film.

Începutul de secol XX este recreat la Bucureşti. Zeci de colecţionari de maşini de epocă şi cluburi auto şi-au expus cele mai frumoase automobile la World Trade Center.Printre cele mai admirate modele de acolo este un Ferrari cu o poveste deosebită.

Ferrari-ul lui Chris Rea

„A fost maşina cântăreţului Chris Rea. Actualul proprietar, din Anglia, a cumpărat-o chiar de la el", a spus steve Taşu, reprezentantul firmei care a adus maşina în România. Conform acestuia, automobilul roşu decapotabil este un model unicat în lume şi valorează câteva sute de mii de euro. Modelul a fost folosit în filmul „La Passione" din 1996, film pentru care cântăreţul a realizat coloana sonoră.

Ferrari-ul lui Chris Rea

 Fabricat în 1958, Ferrari-ul expus la WTC are un motor de 3.200 cc. „Acest gen de maşină e făcută să alerge", a spus Steve Taşu. Automobilul a fost admirat şi în Franţa, de unde a fost adus la Bucureşti. 

Ferrari-ul lui Chris Rea

În toamnă, maşina va participa la „Transilvania Classic", cea mai mare competiţie de autoturisme clasice din ţară.  

Expoziţie de maşini de epocă

Imagini din pelicula în care a apărut automobilul

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite