Ziua Îndrăgostiţilor, între plecări la Paris şi cadouri de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta, bucureştenii au de ales între ofertele last-minute ale agenţiilor de turism şi petrecerile la cluburile din centrul Capitalei.

Pentru bucureşteni Ziua îndrăgostiţilor vine mai devreme în acest an.

Chiar dacă e criză, patronii cluburilor din Bucureşti nu sunt dispuşi să ignore sărbătoarea iubirii şi au pregătit surprize inedite pentru acest weekend.
În clubul Old City din Centrul Istoric, petrecăreţii sunt aşteptaţi la „Stupid Cupid Friday Party“ pentru a-l sărbători pe Cupidon. Aici „mesagerii dragostei vor împânzi pe bucureştenii cu chef de viaţă“. Intrarea este liberă.
În Sun Plaza, Clubul Oxygen a pregătit premii pentru cuplurile cele mai îndrăgostite. Totul se învârte în jurul iubirii sâmbătă seara, când cei mai îndrăgostiţi vor primi un cocktail special creat cu dragoste, iar cel mai simpatic cuplu, desemnat pe parcursul serii, primeşte în dar o sticlă de şampanie.

Brăţări fosforescente pentru cei single

Fanii muzicii electronice se pot bucura de un nou concept de party lansat de Lollipop Events, sâmbătă la petrecerea „In love we trust“ organizată în clubul Mansarda de pe strada Lipscani. Echipa Lollipop Events marcheaza deja o expertiza de 3 ani şi jumătate în promovarea mişcării clubbing din România. Întrarea este 15 lei, iar cei care cred în dragoste sunt aşteptaţi după ora 23.00.
Alte cluburi împart petrecăreţii în funcţie de statusul de pe contul de Facebook. Sâmbătă la clubul Planters, bucureştenii sunt invitaţi să se îmbrace după starea actuală – single, în verde, nehotărât/ă în galben, într-o relaţie în roşu – asta ca nimeni să nu se supere. Fiecare va primi o brăţară fosforescentă de culoare diferită, iar organizatorii anunţă oferte speciale la bar, cadouri şi multe alte surprize.
Clubul Expirat petrece două zile la rând sub acelaş pretext. Valentine’s Day Groove îi cheamă pe bucureşteni să vină câte doi, vineri şi sâmbătă seara, să-şi danseze dragostea pentru muzică şi să bea până simt fluturi în stomac. 

300 de euro, un weekend de dragoste

Pentru cei dornici să călătorească, weekendul îndrăgostiţilor poate fi o escapadă la Paris sau la Roma. Agenţiile de turism au pregătit pachete speciale cu preţuri promoţionale. Compania „Christian Tour“ oferă bucureştenilor o excursie romantică în doi la Paris, Amsterdam, Barcelona sau Viena cu preţuri începând de la 299 euro. Transportul cu Tarom, cazarea pentru două persoane într-un hotel de trei stele cât şi micul dejun sunt incluse în preţ.
Cuplurile dornice de aventură îşi pot lua chiar o mini-vacanţă în Istambul. Compania „Paralelea 45“ oferă bucureştenilor un pachet de 4 nopţi în jurul sumei de 275 de euro. În această sumă se asigură, pentru două persoane: transportul cu avionul Bucuresti – Istanbul – Bucuresti, 4 nopţi de cazare cu mic dejun la hotel 3 stele, transferuri aeroport – hotel – aeroport, tur de oraş pietonal cu însoţitorul de grup. Taxele de aeroport (aproximativ 115 euro) şi asigurarea medicală nu intră în preţ.

Cadouri personalizate

În Unirii Shopping Center, la parter, magazinul de tricouri personalizate şi-a expus inimioarele roşii, cănile cu mesaje de dragoste şi puzzle-urile de amor. „Pernele şi cănile cu mesaje pentru persoana iubită sunt preferatele cumpărătorilor. Ne aşteptăm ca vânzările să se dubleze în această perioadă” a explicat unul din reprezentaţii magazinului. Firma Franz Advertising beneficiază de o experienţă de 15 ani pe piaţa românească de tricouri personalizate. Deşi primesc multe comenzi prin telefon comercianţii se declară nemulţumiţi „în mod normal ar fi mult mai aglomerat, dar acum e şi frig, oamenii probabil nici nu prea mai au bani, se rezumă totţi la un trandafir şi gata” indică Ionuţ Iova, unul dintre graficieni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite