Braşov: Şeful circulaţiei „i-a făcut pârtie” ministrului Blaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Şeful circulaţiei „i-a făcut pârtie” ministrului Blaga
Braşov: Şeful circulaţiei „i-a făcut pârtie” ministrului Blaga

Claudiu Tămârjan, şeful Poliţiei Rutiere Braşov, a făcut orice pentru a nu-l deranja pe ministrul Blaga în vizita pe care acesta a făcut-o la inaugurarea celui de-al doilea tronson al Ocolitoarei Braşovului. În timp ce Blaga tăia panglica, protestatarul Ladislau Vankay a apărut la faţa locului însă a fost ridicat chiar de Tămârjan .... ca să nu dea rău în faţa autorităţilor locale. Vezi imagini cu reţinerea lui Vankay aici


Protestatarul de pe ocolitoarea Braşovului, Ladislau Vankay, a încercat să îi atragă atenţia ministrului, asupra nerespectării de către autorităţile locale a hotărârii judecătoreşti prin care i-a fost retrocedată o bucată de pământ pe care este construit primul tronson al ocolitoarei.

S-a prezentat la faţa locului cu două placarde pe care scria „Scripcaru nu respectă proprietatea” şi „Scripcaru şi poliţia, nu respectă sentinţa judecătorească”. Nu a apucat să stea mai mult de 2 minute acolo, pentru că, deşi nu a făcut gălăgie, nu a scandat lozinci şi nici nu era trafic pe care să îl blocheze, şeful Poliţiei Rutiere i-a luat repede placardele şi şi-a chemat subalternii să îl ducă la secţie.

Primarul Braşovului, George Scripcaru, nu a vrut să comenteze în nici un fel incidentul. „Nu discut şmecheriile lui Vankay”, a fost tot ce a declarat acesta.



Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite