Acţiune caritabilă la Codlea pentru sprijinirea persoanelor cu dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul, organizat de Fundaţia Rafael, va avea loc sâmbătă, la promenada din centrului oraşului Codlea. Prin această acţiune, organizatorii vor să creeze o legătură între persoanele cu dizabilităţi şi restul comunităţii, dar şi să strângă fonduri pentru susţinerea activităţii fundaţiei.

„Prin acest eveniment Fundaţia Rafael îşi propune să strângă fonduri pentru susţinerea programului de integrare a persoanelor cu dizabilităţi desfăşurat la Centrul de Zi "Rafael" şi anume pentru acoperirea costurilor de îngrijire a beneficiarilor, transport, terapie, gustare, care ajung la 30 lei/lună/beneficiar. Încurajăm publicul să doneze 30 lei pentru ca o persoană cu dizabilităţi să petreacă o zi frumoasă la Centrul Rafael", spun organizatorii.

Din cadrul evenimentul nu vor lipsi recitalurile de muzică, dans, o tombolă cu premii, dar şi clovnii care vor distra publicul. În plus, copiii vor putea confecţiona felicitări şi alte obiecte în cadrul atelierului de creativitate. De asemenea, participanţii sunt invitaţi să achiziţioneze produse confecţionate la centrul fundaţiei, respectiv felicitări, lumânări, obiecte cusute, insigne, tablouri, magneţi, valorificând în acest fel munca persoanelor cu dizabilităţi, beneficiare ale Fundaţiei Rafael.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite