Radarele invizibile au fost scoase în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece autospeciale dotate cu aparate radar de ultimă generație pot fi întâlnite de astăzi pe drumurile din județ. Polițiștii nu au făcut încă publice locurile unde pot fi întâlnite mașinile radar

După ce s-au acomodat cu noua tehnologie, poliţiştii de la rutieră şi-au spus că este momentul să scoată radarele invizibile pe teren. De ieri, acestea pot fi întâlnite pe toate drumurile naţionale din judeţul Bacău.

Oamenii legii spun că rolul lor este de prevenire şi nu de sancţionare a conducătorilor auto. "Noi nu avem plan la amenzi. Scopul amplasării de noi radare pe drumurile intens circulate din judeţ este de a preveni evenimentele rutiere", spune Dorin Roman, şeful Serviciului Rutier Bacău.

În zilele următoare vor fi făcute publice şi locurile în care vor fi amplasate zi de zi noile radare. Judeţului Bacău i-au fost repartizate, la sfârşitul lunii martie, zece autospeciale dotate cu aparate radar de ultimă generaţie. Şoferii băcăuani nu au pierdut vremea şi mulţi dintre ei s-au grăbit să-şi achiziţioneze staţii de emisie-recepţie ce-i vor ţine departe de amenzi şi de măsura de suspendare a permisului. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite