Ce își doresc băcăuanii de la viitorul președinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Colibău vrea alocații mai mari pentru copii.
Alina Colibău vrea alocații mai mari pentru copii.

Un sondaj realizat de reporterii ziarului „Adevărul de Seară" printre băcăuani arată faptul că ei își doresc de la noul președinte să ia măsuri în privința reducerii numărului de șomeri.

Reporterii ziarului "Adevărul de Seară" au realizat astăzi un scurt sondaj printre băcăuanii care au iesit de la vot, pentru a vedea ce așteaptă de la noua guvernare. Majoritatea au afirmat că doresc ieftinirea taxelor și impozitelor.

" Am votat pentru o viață mai bună. Pentru ieftinirea taxelor și a impozitelor. Mai mult, vreau crearea de posturi de muncă pentru tineri", ne-a spus Bogdan Munteanu, student.

Alte persoane doresc majorarea salariilor . " Vreau ca următorul președinte pe care l-am votat să dea oamenilor salarii mai mari și pensii majorate bătrânilor. Pentru tineri, să hotărască structura examenelor pentru totdeauna", a zis Elena Bozoancă, elevă.

Unele mămici doresc alocații mari pentru copii. "Mi-am exprimat votul pentru că vreau alocații mai mari pentru cei doi copii ai mei. Nu mi se pare normal ca un elev să primească 42 de lei. Ce să facă un copil cu banii aștia? ", a întrebat retoric Alina Colibău, casnică.

Tinerii își doresc ieșirea din criză și facilitarea obținerii de slujbe pentru absolvenții cu studii superioare. " Sper că cei care ne vor guverna în următorii cinci ani vor reuși să ne scoată din criză. Am votat pentru un viitor mai bun pentru tineri si pentru mai multe posturi de muncă", a menționat Oana Matieș.

Băcăuanii de vârsta a treia, sătuli de scandaluri, vor înlăturarea corupției. " Vreau de la noua conducere să facă ordine printre angajații în instituții, să nu mai fie scandaluri, să nu mai fie ceartă printre politicieni. Am votat să nu mai fie corupție", ne-a explicat Elena Gheorghescu, pensionară.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite