Alba Iulia: Fete de liceu răpite şi drogate pentru a se prostitua. Dezvăluiri şocante în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motivarea judecătorilor în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“, în care au fost emise 13 mandate de arest preventiv de către Tribunalul Alba, dezvăluie detalii terifiante cu privire la modul de acţiune al membrilor grupării.

Unul dintre inculpaţi, Virgil George Dura, aflat în arest preventiv în altă cauză în care este acuzat de tâlhărie, răpea fete de liceu, după care le droga şi le obliga să întreţină relaţii sexuale contra cost.

Lideul grupării, Teodor Şchiop, zis Puşcărie, se prezenta clienţilor, conform înregistrărilor telefonice de la dosar, ca şi recuperator de meserie şi dezvăluia şi ţările în care acţiona: România, Spania, Italia, Belgia, Franţa, Olanda, Germania.

„Fox“ s-a folosit de calitatea de fost ofiţer SRI şi SIE

Despre Claudiu Vulpe, zis Fox, fost ofiţer de informaţii, judecătorul afirmă în motivare următoarele: „s-a folosit de calitatea de fost ofiţer de SRI şi SIE. Astfel, el a pus la îndemâna inculpaţilor o listă cu numele şi adresele datornicilor firmei P. şi totodată i-a atenţionat pe inculpaţi când s-au început actele de urmărire penală de către Serviciul DIICOT în prezentul dosar“.

Alte referiri se fac la adresa inculpaţilor Hancheş Raul (fost Rus), zis Pricu, şi Adrian Bălan, zis Bălănel: „lăsarea în libertate creează pericol concret pentru ordinea publică care este demonstrat de persistenţa acestora în comiterea actelor infracţionale. Deşi au fost condamnaţi, au continuat activităţile infracţionale chiar din Penitenciarul Aiud“.

Mai multe detalii despre activitatea infracţională a grupării mâine în Adevărul de Seară.

Citiţi şi: Urmărit internaţional pentru proxenetism îşi face prieteni noi pe facebook. Pricu suspectat de incendiere de locuinţe în Italia

Recurs în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri“. Inculpaţii rămân în arest

Prostituate pentru VIP-uri. Printre clienţi se află oameni de afaceri, medici, politicieni, consilieri locali

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite