Jane Birkin, muza anilor ’60, va susţine un concert la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jane Birkin, muza vedetelor de la Hollywood
Jane Birkin, muza vedetelor de la Hollywood

Stilul anilor '60 a revenit în tendinţe, iar diva anilor '60 Jane Birkin, principala sursă de inspiraţie a designerilor şi vedetelor de la Hollywood, va susţine un concert dedicat celebrului Serge Gainsbourg, pe 13 noiembrie, la Sala Palatului.

Alexa Chung, Kate Moss, Sienna Miller sau Emma Watson se numară printre răsfăţatele revistelor de modă din întreaga lume fiind apreciate pentru maniera în care se îmbracă şi combină în mod unic ţinutele designerilor de top. Apreciate pentru faptul că adoptă ţinute casual chic, pe care le poartă cu foarte mare rafinament, cele patru declară ori de câte ori sunt întrebate, că principala sursa de inspiraţie în alegerea outfit-urilor este Jane Birkin - diva anilor'60, stilul acesteia reprezentând un adevărat simbol al modei franceze - chic şi basic, dar totodată extrem de lejer şi de confortabil. Acest vibe relaxant şi hippie a inspirat femeile din întreaga lume să evidenţieze prin ţinutele lor frumuseţea naturală.

Spectacolul pe care diva îl va susţine live toamna aceasta la Sala Palatului face parte dintr-un turneu internaţional pe care artista l-a dedicat în totalitate celui care i-a fost mentor şi iubit timp de aproape 13 ani: Serge Gainsbourg.


Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile la mai multe categorii de preţuri - 80, 130, 170, 210 şi 250 lei. Ele pot fi achiziţionate online pe www.myticket.ro, sau din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite