Preferinţele sexuale ale celor mai mari tirani ai lumii: Ceauşescu era timid, Lenuţa îşi înregistra băieţii făcând sex, iar Hitler îşi „reprima homosexualitatea”

Preferinţele sexuale ale celor mai mari tirani ai lumii: Ceauşescu era timid, Lenuţa îşi înregistra băieţii făcând sex, iar Hitler îşi „reprima homosexualitatea”

Nicolae Ceauşescu era timid în dormitor, în timp ce Elena era cea care ţinea flacăra pasiunii aprinsă. FOTO Arhivă Adevărul

Viaţa sexuală a celor mai cruzi dictatori ai lumii s-a aflat în repetate rânduri sub lupa specialiştilor. Timizi precum Ceauşescu sau perverşi ca Lenuţa, prima-doamnă care îşi înregistra propiii băieţi făcând sex, ori adevăraţi maratonişti sexuali, precum Mossolini şi Castro, cu mii de cuceriri pe parcursul vieţii, fanteziile liderilor întunecaţi ai lumii sunt, în unele cazuri, mai mult decât şocante.

Autorii străini, dar şi români, au scris, de-a lungul timpului, numeroase cărţi despre vieţile tumultoase ale celor mai cruzi lideri ai lumii, în rândul cărora se află şi dictatorul comunist Nicolae Ceauşescu, alături, bineînţeles, de consoarta sa, Elena Ceauşescu, dar şi tiranul nazist Adolf Hitler sau liderul fascist Benito Mussolini. Printre poveştile înfiorătoare despre crimele în masă petrecute sub conducerea acestora, s-au strecurat şi câteva detalii mai puţin macabre, însă la fel de şocante, despre vieţile sexuale ale conducătorilor:
 

Adolf Hitler şi tendinţele homosexuale

Potrivit unui raport făcut cunoscut în Statele Unite, „iubitul” Fuhrer avea „tendinţe homosexuale reprimate”. De fapt, foarte mulţi dintre cunoscuţii lui Adolf Hitler erau homosexuali sau travestiţi. Ernst Rohm, un căpitan nazist din cercul de apropiaţi ai acestuia, a spus, la un moment dat: „Este unul dintre noi”, referindu-se la dictator. Totuşi, după moartea lui Rohm, Hitler a decretat ca homosexualii să fie arestaţi, interzicând orice atingere sugestivă între bărbaţi. Cei descoperiţi erau însemnaţi cu stele roz şi trimişi în lagărele de concentrare. Potrivit cărţii „Viaţa sexuală a marilor dictatori”, a scriitorului american Nigel Cawthrone, Hitler ar fi încercat, prin aceste măsuri, să îşi nege propriile dorinţe. 
   
FOTO monitorulcj.ro
 
Deşi acţiona împotriva homosexualilor, nu avea nicio problemă cu actele de lesbianism. Mai mult decât atât, Hitler obişnuia să invite acasă actriţe, pentru spectacole erotice private. Una din ele, Renate Muller, susţine că dictatorul avea fantezii sado-masochiste: acesta îngenunchia în faţa femeilor, pe care le ruga să îl lovească. Un fapt cunoscut, de asemenea, este că dictatorul nazist suferea de o malformaţie congenitală şi că avea un singur testicul.
 
O altă teorie, a autorului Martin Amis, este că Hitler era, de fapt, asexual. Acesta susţine că Hitler şi Eva Braun „făceau sex fără să se atingă şi fără să se dezbrace“, pentru că dictatorul era obsedat de igienă. Amis ar fi aflat toate aceste lucruri în timpul documentării sale pentru un roman despre epoca nazistă, intitulat „Zone of Interest“, scrie publicaţia „Daily Mail“.
 

Ceauşescu era timid, iar Lenuţa veşnic excitată 

Viaţa sexuală a Ceauşeştilor a intrat, de asemenea, sub microscopul scriitorilor. Dacă Nicolae Ceauşescu era destul de ruşinos şi inhibat, singura lui femeie fiind, potrivit mai multor surse, consoarta Lenuţa, viaţa amoroasă a Primei Doamne a comunismului românesc a fost mult mai înfierbântată. Conform lui Cawthrone, Elena Ceauşescu a muncit într-un bar care funcţiona şi ca bordel când a venit pentru prima dată în Bucureşti, o provincială adolescentă. Fratele lui Nicolae Ceauşescu, Nicolae Andruţă, a mărturisit că într-o zi, în 1943, a dat buzna peste soţia dictatorului şi propria nevastă, în pat cu doi ofiţeri germani. La acea vreme, conducătorul comunist era în închisoare.
 
Cea mai cunoscută relaţie de adulter a Tovarăşei a fost cea cu doctorul Abraham Schechter. Acesta a fost timp de 17 ani medicul personal al familiei Ceauşescu. Abraham Schechter a murit în condiţii suspecte în anul 1973. Pe lista amanţilor Elenei Ceauşescu s-a aflat şi Eftimie Iliescu, ilegalist comunist şi unchiul lui Ion Iliescu, dar iubirea dintre cei doi nu ar fi rezistat mult. Potrivit unui aghiotant al lui Nicolae Ceauşescu, Elena s-a iubit şi cu un fizician, Ioan Ursu, care era coordonator al programului nuclear al României, membru PCR şi ministru în guvernele comuniste. 
 
Printre preferinţele incendiare ale Ceuşeascăi se numără şi invadarea intimităţii nevestele nomenclaturiştilor. Lenuţa comanda agenţilor să pună microfoane în camerele acestora, după care asculta, mulţumită, casetele. Potrivit scriitorului Ioan Mihai Pacepa, Tovarăşa făcuse o obsesie pentru actriţa Violeta Andrei. 
Pe la mijlocul anilor '70, Elena a vrut să ştie «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea. 
- Curva dracului, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum şuieră din vârful limbii şi cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ţi sparge timpanele, ar fi zis tovarăşa.
Obsesia Elenei Ceauşescu nu se oprea aici. Îi plăcea să ştie cum fac sex şi copiii ei şi o interesa să afle detalii cât mai picante despre viaţa lor intimă.
 

Saddam Hussein, familistul cu cinci amante 

„Chiar dacă Saddam Hussein era un monstru, multe femei au considerat că mustăciosul macho, cu pumn de fier, indiferent la vieţile celorlalţi, era sexy”, scrie autorul Nigel Cawthrone. 
 
FOTO Daily Mail
 
Fostul lider al Irakului a avut trei soţii şi cinci amante, în ciuda imaginii de familist pe care o afişa. Chiar dacă era un mare iubitor de femei, Saddam Hussein nu făcea faţă nevoilor sexuale decât dacă lua Viagra. O fost amantă a dictatorului, Parisoula Lampson, a povestit, potrivit publicaţiei „The Sun”, că o altă plăcere excitantă a liderului irakian era să poarte o pălărie de cowboy în timp ce se uita la filme în care inamicii lui erau ucişi. 
 

Benito Mussolini şi dorinţa sa insaţiabilă 

Pentru dictatorul fascist Benito Mussolini, monogamia era de neconceput. Acesta a recunoscut că făcea sex cu trei, patru femei pe zi, una după alta, experţii estimând că a avut peste 5.000 de partenere sexuale în timpul vieţii. Câteva pasaje scoase din autobiografia dictatorului, publicată în 1939, descriu partida brutală de sex dintre acesta şi o tânără femeie pe nume Virginia:
Era săracă, dar avea o condiţie agreabilă, şi era rezonabil de frumoasă. Într-o zi, am dus-o la etajul casei ei, am aruncat-o pe podea, în spatele uşii, şi am făcut-o a mea. Ea s-a ridicat plângând, insultându-mă printre suspine. Mi-a spus că i-am violat onoarea, ceea ce probabil am făcut. Dar oare la ce onoare se referea?

FOTO history.com
 
Mussolini îşi abuza atât fizic, cât şi verbal partenerele de sex. Preferând partidele de sex violente, egoiste, dictatorul făcea destul de rar sex în pat, ci mai mult pe podea sau marginea mesei. De cele mai multe ori nu se deranja nici măcar să îşi dea jos pantofii şi pantalonii. Prefera femeile deştepte, cu forme şi cu un miros pregnant de sudoare. 
 

Fidel Castro, un maratonist sexual

Dictatorul cubanez Fidel Castro a fost un adevărat Casanova. Potrivit „New York Post”, acesta a făcut sex cu aproximativ 35.000 de femei. Vreme de patru decenii, Castro a făcut sex cu două femei pe zi, una la prânz, una la cină, uneori „comandând” şi o femeie la micul dejun. Când, în 1993, jurnalista Ann Louise Bardach l-a întrebat câţi copii a avut, Castro a spus „aproape un trib”. Bardach a scris în cartea ei, „Without Fidel”, că Fidel Castro avea o legiune de fane, care erau gata oricând să îi pice în aşternuturi. 
 
FOTO sporcle.com
 
Dictatorul nu înţelegea, potrivit jurnalistei, de ce este o problemă ca un bărbat să facă sex cu mai multe femei, nu înţelegea monogamia, după cum i-a mărturisit atunci când aceasta a încercat să îi explice scandalul iscat în urma relaţiei sexuale dintre Bill Clinton şi Monica Lewinsky. 
 

Napoleon Bonaparte cel slab dotat

În ciuda experienţelor sale timpurii cu prostituate, Napoleon Bonaparte şi-a pierdut virginitatea la 18 ani, după patru încercări eşuate de a scăpa de „floarea” fecioriei. Împăratul francez avea, potrivit lui Cawthrone, un penis minuscul, acesta fiind unul din motivele pentru care era extrem de timid în preajma femeilor. Despre Napoleon Bonaparte se mai spune că avea pretenţia ca soţia sa, Josephine, să nu se spele timp de trei zile înainte să facă sex, în timp ce Josephine refuza să îşi dea câinii jos din pat în timpul sexului. Cei doi aveau o relaţie sexuală foarte pasională şi erau foarte zgomotoşi în timpul sexului, scrie portalul modernnotion.com.
   
FOTO istorie-pe-scurt.ro
 
citeste totul despre: