Plăcintă englezească cu carne de vită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plăcintă englezească cu carne de vită FOTO clickpoftabuna.ro
Plăcintă englezească cu carne de vită FOTO clickpoftabuna.ro

Carnea de vită este alternativa mai sănătoasă a cărnii de porc. Poţi folosi însă şi un amestec de carne tocată. Nu ezitaţi să încercaţi această reţetă de plăcintă englezească cu carne de vită.

Plăcintă englezească cu carne de vită: ingrediente

- 500 g carne tocată vită, porc (sau amestec), curcan

- 2-3 morcovi potriviţi ca mărime

- 1 ţelină mică

- 2 cepe potrivite

- 3 cartofi mari

- 2 linguri ulei

- 50 ml lapte dulce

- 150 g caşcaval

- 40 g unt

- 2 linguri pastă de roşii

- nucşoară rasă

- cimbru

- rozmarin

- sare

- piper

Plăcintă englezească cu carne de vită: preparare

Se toacă ceapa mărunt, se căleşte în ulei bine încins, se adaugă morcovul şi ţelina rase, continuându-se călirea până când se înmoaie legumele. Se adaugă apoi carnea tocată şi se călesc împreună până când scade zeama lăsată. Se condimentează, după gust, cu ierburile aromate, nucşoară rasă, sare şi piper, apoi se ia vasul de pe foc şi se lasă să se răcorească.

Citiţi continuarea reţerei de plăcintă englezească cu carne de vită pe clickpoftăbună.ro.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite