Plăcintă cu brânză şi ou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plăcinta este un produs de patiserie făcut din foi de aluat. De-a lungul timpului, reţele legate de acest preparat s-au diversificat. Cele mai cunoscute plăcinte sunt cele cu fructe şi cu brânză. Noi vă propunem să încercaţi o nouă reţetă.

Ingrediente:

8 felii de pâine fară coajă
8 felii de şuncă, tocate
1 ceapă tocată
4 albuşuri de ou bătute
4 ouă întregi
o jumătate de cană de mozarella rasă
un sfert de cană de brânză dulce pasată

Pentru garnitură:
mazăre
broccoli 
morcovi 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 180 de grade Celsius. Tapetaţi o tavă pentru copt. Cu ajutorul unui făcăleţ, întindeţi miezul de pâine, apoi aşezaţi-l în tavă, astfel încât aceasta să fie complet acoperită. Se lasă la cuptor timp de 10 minute.

Citiţi restul reţetei pe clickpoftabuna.ro!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite