Plăcintă cu brânză şi ou
0Plăcinta este un produs de patiserie făcut din foi de aluat. De-a lungul timpului, reţele legate de acest preparat s-au diversificat. Cele mai cunoscute plăcinte sunt cele cu fructe şi cu brânză. Noi vă propunem să încercaţi o nouă reţetă.
Ingrediente:
8 felii de pâine fară coajă
8 felii de şuncă, tocate
1 ceapă tocată
4 albuşuri de ou bătute
4 ouă întregi
o jumătate de cană de mozarella rasă
un sfert de cană de brânză dulce pasată
Pentru garnitură:
mazăre
broccoli
morcovi
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 180 de grade Celsius. Tapetaţi o tavă pentru copt. Cu ajutorul unui făcăleţ, întindeţi miezul de pâine, apoi aşezaţi-l în tavă, astfel încât aceasta să fie complet acoperită. Se lasă la cuptor timp de 10 minute.
Citiţi restul reţetei pe clickpoftabuna.ro!