Mozzarella cu chifteluţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa: taste.com.au
Sursa: taste.com.au

Bucătăria italiană ne surprinde de fiecare dată. Această excelează în diversitatea gusturilor şi a combinaţiilor dintre ingrediente. Astăzi, vă propunem o reţetă pe care trebuie s-o încercaţi. Are la bază mozzarella, carnea tocată şi pastele risoni care seamănă foarte mult cu orezul.

Ingrediente:

50 g mozzarella
3 crenguţe rozmarin
550 g carne tocată amestec
2 căţei de usturoi, tocaţi
1 lingură oregano
1 ou, bătut uşor
¾ ceaşcă pesmet
1 ½ linguri ulei măsline
1 ceapă
1 ½ ceşti supă de pui
2 cutii pastă de roşii (410 g fiecare)
¾ cană paste risoni (sunt nişte paste care seamănă cu orezul)
sare
piper

Pentru servit:

parmezan
frunze de oregano

Mod de preparare:

Tăiaţi mozzarella în opt bucăţi egale. Scoateţi frunzele de la 2 fire de rozmarin şi tocaţi-le. Amestecaţi carnea tocată cu usturoiul, rozmarinul, oul bătut şi pesmetul. Adăugaţi sare şi piper după gust şi amestecaţi.

După ce aţi făcut compoziţia, formaţi chifteluţele de mărimea unei nuci, apoi turtiţi-le între palme şi puneţi în mijlocul chifteluţei turtite o bucată de mozzarella, apoi formaţi din nou chifteaua. 

Află modul de preparare complet de pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite