Cum să prepari un piept de curcan umplut pentru masa de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reţetă deosebită care va completa perfect meniul din seara de Revelion. Brânza fină va da o savoare aparte pieptului de curcan, iar invitaţii tăi vor fi cu siguranţă impresionaţi.

Dificultate medie
Timp necesar 2 h
Număr porţii 8

Ingrediente:
350 g brânză proaspătă de capră
1 piept de curcan de aproximativ 1,5 kg
1 lingură de cimbru mărunţit
1 lingură de rozmarin mărunţit
60 g unt
1 lămâie
3-4 căţei de usturoi
2 cepe verzi
sare
piper

Mod de preparare:

Pasul 1

Speli pieptul de curcan şi-l tai pe jumătate, fără însă a-l desface de tot. Pe o suprafaţă plană aşezi o bucată de folie alimentară şi baţi bine pieptul pentru a-l frăgezi. Îl condimentezi, după gust, cu sare şi piper. Ai grijă să nu-l subţiezi prea tare, pentru că se va usca în cuptor!

image

Află paşii de preparare într-un articol complet pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite