Ce sunt, de fapt, petele roşii din gălbenuşul de ou. Tu ştiai asta?
0Le întâlneşti adeseori atunci când spargi un ou şi nu ştii ce să faci, să îl mănânci sau nu? Iată ce reprezintă, de fapt, petele roşii din gălbenuşurile de ou. Tu ştiai?
Vestea bună e că nu ai niciun motiv de îngrijorare. Micile pete roşiatice apar în timpul fomării oului din cauza unei rupturi la nivelul vaselor de sânge. Cu alte cuvinte, e un lucru normal.
Motivul apariţiei ar putea alimentaţia găinii sau vârsta ei, însă acestea nu cauzează nicio afecţiune persoanei care consumă alimentul.
Medicii susţin că ouăle care conţin aceste mici pete pot fi consumate fără probleme. Însă dacă te deranjează, poţi îndepărta punctul cu vârful unui cuţit.
Cum îţi dai seama dacă oul este vechi sau stricat - click aici!
Cura cu ouă de prepeliţă. Cum se ţine şi ce beneficii are asupra organismului
Ce se întâmplă dacă pui coajă de lămâie pe călcâie? Vei face şi tu asta