Vladmir Putin a mai demis 10 generali din structurile de forţă ruse

Vladmir Putin a mai demis 10 generali din structurile de forţă ruse

Preşedintele rus Vladimir Putin

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a demis zece generali din structurile ministerului de Interne, Comitetul de anchetă şi Serviciul federal de executare a pedepselor. Deocamdată nu au fost comunicate cauzele remanierii de cadre operate de preşedintele Federaţiei Rusie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, a fost eliberat din funcţie Vladimir Berglezov, şeful direcţiei transport a MAI al FR din districtul federal Povoljie; Serghei Bobrovnici, şeful direcţiei anchetă a Comitetului de anchetă al FR din ţinutul Primorie; Aleksandr Gnezdilov, şeful direcţiei Serviciului federal de executare a pedepselor din regiunea Saratov. 
 
Totodată, Putin l-a demis pe Serghei Jevlakovici, prim-vicepreşedinte al Universităţii MAI „Vladimir Kikot" din Moscova; Aleksandr Novikov, şeful direcţiei activităţi educative, sociale şi psihologice a Serviciului federal de executare a pedepselor; Serghei Solodovnikov, şeful direcţiei principale a MAI al din regiunea Samara; Vitali Fedotov, şeful direcţiei MAI din regiunea Vologda, informează RIA Novosti. 
 
Nu au scăpat de demitere nici Aleksandr Filin, anchetator superior pentru cauze deosebit de grave de pe lângă preşedintele Comitetului de anchetă al Federaţiei Ruse; Ivan Şaev, şeful Direcţiei principale pentru problemele migraţiei; Ramazan Iaghiaev şi şeful de direcţie la Serviciului federal de executare a pedepselor din Mordovia. 
 
citeste totul despre: