Malaga : Au fost închişi doi ani pentru o crimă pe care nu au comis-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român şi doi marocani acuzaţi de uciderea unei perechi de germani în Malaga au fost declaraţi nevinovaţi după aproape doi ani de închisoare preventivă. Potrivit poliţiştilor, Uwe (70

Un român şi doi marocani acuzaţi de uciderea unei perechi de germani în Malaga au fost declaraţi nevinovaţi după aproape doi ani de închisoare preventivă.

Potrivit poliţiştilor, Uwe (70 de ani) şi Rosemarie Holst (54 de ani) puseseră în vânzare casa în care locuiau şi primise în cont un avans de la un cumpărător.

În data de 22 ianuarie 2007, ei  au fost găsiţi împuşcaţi în vila lor din localitatea Chilches (Malaga). Se bănuieşte că persoana care i-a omorât pe Uwe şi Rosemarie Holst ştia că cei doi primiseră o cantitate de bani, pe care bănuia că o păstrează în casă.
 
A doua zi după începerea anchetei, o femeie care a refuzat să îşi dezvăluie identitatea, a anunţat Corpul Naţional de Poliţie că a văzut în apropierea casei maşinile a doi marocani şi a unui român.

Cei trei au fost arestaţi în baza acestei informaţii, chiar dacă în casa victimele nu au fost găsite amprentele lor şi nici o probă de ADN.

După doi ani de cercetări, judecătorii de la Audienţa Provincială din Malaga au hotărât că cei trei sunt nevinovaţi. Ei nu au fost puşi în libertate, deoarece fuseseră anchetaţi într-un alt caz pentru furtul unui autoturism.

 Marocanii au fost condamnaţi la 23 de luni de închisoare, iar românul a primit o pedeapsă suplimentară de cinci ani  pentru comiterea unei tâlhării.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite