“Monopol” în presă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 17 noiembrie, Mihai Bendeac dă deşteptarea la Magic FM, alături de colegii săi mon­deni. În plus, va susţine o rubrică în ziarul “Adevărul”.

E o perioadă de vârf pentru “Mondenii”: aceştia sunt “vânaţi” de două televiziuni. Pentru a răspunde întrebării arzătoare (“Pleacă Mondenii de la Prima?”), Mihai a recurs la blogul personal: “Există discuţii avansate cu Antena 1, Prima TV şi încă cineva (...) Câştigă cel care are forţa de a gestiona un produs bun.

Nu îmi doresc să dezbin această trupă şi decizia o voi lua împreună cu fetele”. Tot blogul (mihaibendeac.wordpress.com) a fost sursa unei ştiri îmbucurătoare: din 17 noiembrie, Mondenii realizează matinalul de la Magic FM, între 6.00 şi 9.00. Cei patru aveau de ceva vreme o emisiune de duminică, dar de acum te vor binedispune zilnic.

Anunţul lui Mihai Bendeac a împânzit Internetul în câteva ore, aşa cum se întâmplă şi cu însemnările sale uneori acide, uneori foarte personale. Şi, dacă îţi place cum scrie Mondenul, avem veşti bune pentru tine! De acum înainte, în fiecare sâmbătă, Mihai Bendeac va susţine o rubrică în ziarul “Adevărul”.

Opinii puternice, condei înţepător, umor de calitate: iată atuurile pe care mizează “pastila” actorului-jurnalist Mihai Bendeac.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite