„Românii au talent“: o fetiţă de 14 ani a primit golden buzz-ul Mihaelei Rădulescu după ce a emoţionat până la lacrimi membrii juriului şi publicul VIDEO

„Românii au talent“: o fetiţă de 14 ani a primit golden buzz-ul Mihaelei Rădulescu după ce a emoţionat până la lacrimi membrii juriului şi publicul VIDEO

Lorelai Moşneguţu a emoţionat juriul şi publicul până la lacrimi şi a fost trimisă în semifinală de către Mihaela Rădulescu FOTO Pro TV

A patra ediţie a sezonului #7epic „Românii au talent“ a adus şi cel de-al treilea golden buzz al sezonului, apăsat de Mihaela Rădulescu pentru un moment extrem de emoţionant, prezentat de Lorelai Moşneguţu (14 ani), concurenta care a cântat melodia „A million stars“ la orgă şi voce. Numărul prezentat de ea a smuls ropote de aplauze şi i-a lăsat pe juraţi, prezentatori, dar şi telespectatori fără cuvinte şi cu lacrimi în ochi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 A patra ediţie „Românii au talent“ a fost lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public. Pe întreaga durată de difuzare a show-ului, la nivel naţional, peste 3.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audienţă de la 21.19, peste 4.5 milioane de români au fost cu ochii pe show-ul de la Pro TV. De la debutul sezonului #7epic, cifrele de audienţă au crescut după fiecare ediţie.
 

Butonul auriu acordat de Mihaela Rădulescu a adus şi minutul de aur

 
Momentul prezentat de Lorelai Moşneguţu, în vârstă de 14 ani, ultima concurentă din ediţia de ieri seară, a fost probabil cel mai emoţionant din istoria show-ului „Românii au talent“. Lorelai a cântat la orgă folosindu-şi degetele de la picioare, dar şi cu vocea, melodia „A million stars“. În ciuda tuturor problemelor, concurenta a avut în permanenţă zâmbetul pe buze şi le-a dat tuturor o adevărată lecţie de viaţă, reuşind să smulgă ropote de aplauze, să-i uimească pe juraţi şi să-i lase fără cuvinte. La finalul reprezentaţiei sale, Mihaela nu a ezitat şi a apăsat butonul auriu pentru a o trimite pe Lorelai direct în semifinală. Jurata a mers pe scenă pentru a îşi îmbrăţişa preferata şi i-a spus cu lacrimi în ochi: „Eşti în semifinală direct, pentru că eşti foarte talentată şi pentru că meriţi să fii acolo. Mă bucur enorm!“. Pe intervalul difuzării acestui moment in show, 3 din 4 români care se uitau la TV urmăreau „Românii au talent“.
 

 

Talent autentic, concurenţi carismatici şi momente surprinzătoare

 
Carmina Vidraşcu şi Beatrice Popliuc au interpretat în acelaşi timp la pian piesa „The Scarlet“ şi au reuşit să impresioneze atât juraţii, cât şi publicul cu numărul complex prezentat. Concurentele au avut coregrafie, s-au jucat şi s-au bucurat de fiecare clipă petrecută pe scenă. „Bravo, fetelor! A sunat şi foarte, foarte bine, a arătat foarte bine, sunteţi foarte haioase. Aţi venit, v-aţi jucat şi aţi primit patru DA. Ne vedem în etapa următoare!“, le-a spus Andra.
 
 
Claudiu Borza a venit la „Românii au talent“ să-şi găsească jumătatea, dar a început prin a le prezenta juraţilor un monolog, „un stand-up rural“, după cum l-a numit Pavel Bartoş. Concurentul a făcut câte un vers pentru fiecare jurat şi i-a încântat cu umorul său contagios. „Mi-a plăcut momentul tău. Eşti reprezentantul de cinste al umorului popular românesc şi mă bucur că ai îndrăznit să vii până la noi. Avem nevoie de români cu talentul tău“, a spus Mihaela. Claudiu a primit la final un NU din partea lui Florin şi 3 DA de la Andi, Andra şi Mihaela.
 


Romanii au talent 2017: Claudiu Borza - Monolog pe romaniiautalent.protv.ro


Trupa Blue Night Shadow a cântat vineri melodia „Am iubit“. Cei trei concurenţi au impresionat juraţii cu momentul creat şi au adus pe scenă foarte multă energie şi ritm. Încântat de reprezentaţia lor şi de bucuria cu care au cântat, Andi a spus: „Bravo! Vă aşteptam de şapte ani! Apreciez, a sunat foarte bine. Mă bucur foarte tare că aţi venit să ne arătaţi ce puteţi“. Grupul Blue Night Shadow a primit la final 4 DA.
 
 
Diana Boiachin a prezentat la „Românii au talent“ un număr de aerial ring. Diana i-a uimit pe toţi cu talentul său şi cu elementele extrem de dificile executate perfect în aer şi a primit felicitări din partea juriului. „Nu credeam că o să apuc să văd şi luna şi soarele în acelaşi astru. Scumpa mea, din partea mea ai un DA!“, a spus Florin Călinescu, iar Andi, Andra şi Mihaela au şi ei DA.
 

Romanii au talent 2017: Diana Boiachin - Aerial Ring pe romaniiautalent.protv.ro

Iulia-Carmen Florea-Adămiţă şi Paul Adămiţă au adus opera comică pe scena Românii au talent. Iulia a interpretat Aria Păpuşii din Les Contes d'Hoffmann şi a realizat, împreună cu soţul său, un moment special, care a fost răsplătit cu aplauze din partea publicului. „Cu mare admiraţie pentru calităţile vocale, DA!“, au spus cei patru juraţi.
 
 
Ioan Galgoczy a venit la Românii au talent să arate ceea ce poate crea natura, iar scopul său este acela de a face cât mai multe lucruri pentru a o proteja. Concurentul a realizat mai multe sculpturi şi i-a bucurat pe toţi cu momentul prezentat şi cu proiectele pe care le are. „Sunteţi un artist! Aveţi talentul de a vedea arta în natură“, i-a spus Mihaela. Ioan a primit la final 4 DA.
 
 
Momentul de dans contemporan prezentat de Silviu Daniel Mititelu a adus emoţie şi sensibilitate şi a umplut sala de bucurie şi visare. Încântate de reprezentaţia lui Silviu, Andra şi Mihaela s-au ridicat şi l-au aplaudat, felicitându-l pentru talentul său. „Un dans ca al tău vreau să văd atunci când vine vorba de dans contemporan. Perfect, impecabil!“, i-a transmis Andra. Concurentul a obţinut 4 DA.
 
 
Dima Belinski a demonstrat că talentul nu are margini şi a cântat o compoziţie proprie la pian cu mâinile, picioarele, coatele şi nasul. Concurentul s-a transpus complet în muzică şi a transmis foarte multă voie bună. „Îmi place de mor ce văd la «Românii au talent»! Bravo, Dima! Habar n-am cu ce parte a corpului o să mai cânţi şi ce idei îţi mai vin, dar abia aştept să văd şi să ascult. DA!“, i-a spus Mihaela, iar Dima a primit în total 4 DA.
 

Romanii au talent 2017: Dima Belinski - Compozitie proprie interpretata la pian pe romaniiautalent.protv.ro

Cristian Costea este zidar, şi-a exersat talentul numai pe şantier, dar a venit la „Românii au talent“ şi a uimit o ţară întreagă. Cristian a avut nevoie doar de o gletieră, un şpaclu, culori şi un geam pentru a crea un tablou în culori de toamnă. „Foarte mult mi-a plăcut şi, da, cred că şi asta vrem să vedem aici, pe scena «Românii au talent». Răspunsul meu e DA!“, a spus Andi, iar concurentul a primit la final 4 DA.
 

Romanii au talent 2017: Cristian Costea - Pictura cu gletiera pe romaniiautalent.protv.ro

Miruna Dascălu a urcat pe scenă plină de emoţii, dar acest lucru nu i-a afectat reprezentaţia, ci, din contră, a ajutat-o să transmită foarte bine pasiunea cu care cântă. Miruna a interpretat Die Nachtigall, vocea ei a sunat perfect, iar publicul a fost încântat de momentul prezentat. „Semeni cu Nana Mouskouri... trebuie să zic ceva nasol, ce să zic? Nu-mi place treaba asta în limba germană, ca să ştii. Tu ştii că eşti bună? Dar nu ştii că eşti foarte bună!“, i-a spus Florin cu zâmbetul pe buze. Miruna a obţinut la final 4 DA.
 
 
Daniel Şveţ a venit la Românii au talent hotărât să se afirme. A cântat melodia Up town funk, a dansat şi a fost plin de energie, reuşind să-i surprindă pe juraţi şi să le transmită din bucuria lui. „Ştii că ai farmec, ştii să te mişti, o să faci naveta Chişinău-Bucureşti, am impresia, pe urmă te duci la Moscova, la Paris... Meriţi un viitor luminos, că date ai“, i-a spus Florin. Daniel a primit 4 DA.
 
 
Marina Lelenco i-a vrăjit pe juraţi încă dinainte de a-şi prezenta momentul. Concurenta a adus pe scenă un dans oriental plin de culoare, farmec şi mişcări senzuale şi a primit aplauze îndelungi din partea publicului. „E totul foarte limpede. Eu mă bucur că îmi dă ocazia să nu mai adăugăm foarte multe lucruri. Da, ăsta este un moment de belly dance!“, a spus Andi. Marina a primit la final un NU din partea Mihaelei şi 3 DA de la Andi, Andra şi Florin.
 

Romanii au talent 2017: Marina Lelenco - Dans Oriental pe romaniiautalent.protv.ro

Cassiano del Mar a revenit la „Românii au talent“ să demonstreze că este talentat. Concurentul şi-a schimbat stilul şi a intrat pe scenă decis să surprindă. A cântat melodia „Shaky Shaky“, iar juraţii s-au ridicat şi au dansat pe ritm de reggaeton. „Ne-am simţit bine, dar hai să fim serioşi... Eu sunt acum mult prea serioasă şi... vă rog, daţi-mi voie să-i spun DA!“, a spus Andra la finalul jurizării. Cassiano a primit NU din partea Mihaelei, dar Andi, Andra şi Florin au dat 3 DA pentru momentul prezentat de el.
 

Romanii au talent 2017: Cassiano del Mar - Interpreteaza piesa Shaky Shaky pe romaniiautalent.protv.ro

Teofan Popov a demonstrat că talentul nu are vârstă. A cântat o melodie ritmată şi i-a cucerit pe juraţi cu versurile piesei, cu modul în care a interpretat-o şi cu vitalitatea sa. Mihaela a mers pe scenă pentru a-l îmbrăţişa şi i-a spus: „Domnule Popov, mie mi-aţi plăcut la nebunie! Sunteţi genial şi mai cântaţi şi frumos, vă iubesc!“. Concurentul a obţinut 4 DA din partea juriului.
 

Romanii au talent 2017: Teofan Popov - Moment artistic pe romaniiautalent.protv.ro

Grupul Aeros, format din componenţi ai lotului naţional de gimnastică aerobică, a făcut vineri o demonstraţie de gimnastică, forţă şi echilibru. Cei patru băieţi, extrem de carismatici, au încântat publicul şi i-au bucurat pe toţi cu mişcări şi elemente solicitante, executate extraordinar. „Mi s-a părut impecabil, un cocktail de energie, de care aveam nevoie. Vă mulţumesc!“, le-a spus Andra. Concurenţii au obţinut 4 DA.
 
 
Stanislav Binikovschi a făcut beatbox şi a adus un ritm fascinant la Românii au talent. Publicul s-a bucurat de numărul prezentat de Stanislav, iar juraţii l-au urmărit atenţi şi la final l-au aplaudat şi l-au felicitat pentru prestaţia sa. „Am o singură întrebare: locuieşti pe pământ? Ai fost uimitor! Ai un DA de la mine!“, i-a spus Andi. Concurentul a primit 4 DA.
 
 
Vinerea viitoare, de la 20.30, show-ul continuă cu noi momente epice, concurenţi speciali şi foarte mult talent!
 

 

citeste totul despre: