Ceştile de cafea comestibile – o invenţie dulce şi prietenoasă cu mediul înconjurător, care a ajuns şi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii sunt mari iubitori de cafea, acest lucru confirmat şi de ultimele date făcute publicităţii de Euromonitor. Potrivit sursei, în anul 2017, valoarea pieţei de cafea din ţara noastră a ajuns la 1,4 miliarde de lei, în creştere faţă de anii precedenţi.

Cu toate acestea, mulţi români preferă cafeaua de la automate, metodă deloc prietenoasă cu mediul înconjurător, ţinând cont că, anual, milioane sau poate zeci de milioane de peturi de carton şi plastic sunt aruncate la coşul de gunoi. 

Pentru a combate acest fenomen îngrijorător, un român a introdus în ţara noastră o metodă mai dulce şi mult mai prietenoasă cu mediul, şi anume ceştile de cafea comestibile şi linguriţele din biscuite. Metoda este una occidentală, pusă la cale de un grup de mari branduri producătoare de cafea. 

Imagine indisponibilă

“Schimbarea pleacă din noi şi este foarte uşor să avem grijă de mediul înconjurător, totul este să ne dorim cu adevărat şi să conştientizăm cu adevărat că aşa nu se mai poate. Marile branduri de cafea au înţeles importanţa conservării mediului înconjurător şi, în acest sens, au creat ceştile de cafea comestibile, dintr-o napolitană specială, acoperite cu o glazură fină de ciocolată belgiană, o soluţie prietenoasă cu natură şi extrem de gustoasă pentru iubitorii de cafea şi nu numai. După succesul pe care l-am avut în România cu această metodă inedită, am adăugat la pachet şi delicioasele linguriţele din biscuite, pentru a aduce o notă de eleganţă”, declară Iosif Molnar, directorul magazinului Kafferoma, care a introdus pe piaţa din România inedita metodă de a savura cafeaua.

Ceştile comestibile de cafea şi linguriţele din biscuite sunt potrivite pentru orice fel de cafea, fie că este vorba despre espresso aromat, cafea cu coniac sau crème de wisky sau savurate cu îngheţata  preferată.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite