Adevărul despre Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, 1 DECEMBRIE al treilea titlu al colecţiei „Cele mai bune filme de Crăciun“ se distribuie împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 11,99 lei. Cumpăraţi DVD-ul „Coşmar înainte de Crăciun“. Nu rataţi miercurea viitoare „Miracol pe strada 34“, un film înduioşător despre adevăratul Moş Crăciun!

Oricât de neverosimil ar părea, există şi copii care nu cred în Moş Crăciun. Susan Walker (Natalie Wood) a fost educată să respingă imaginea bătrânului cu barbă albă care intră pe coş şi care lasă cadouri sub brad. Ea se împrieteneşte, însă, cu un domn ce-l interpretează pe Moş în magazinul în care lucrează mama ei. Kris Kringle (interpretat de actorul Edmund Gwenn) spune, însă, că lucrurile pe care le face în timpul orelor de lucru îl definesc în totalitate, pentru că el este cu adevărat Moş Crăciun.

Cei din jur cred mai întâi că acesta glumeşte, dar, văzând că bătrânul se încăpăţânează să-şi însuşească strania identitate, ajung să spună despre el că este nebun şi îl ameninţă cu tribunalul şi cu ospiciul.

Mergând împotriva curentului, fetiţa începe să creadă şi îşi pune cele mai grele dorinţe, pe care doar Moşul ar fi capabil să i le îndeplinească. Ea este convinsă că, dacă gândurile i se vor adeveri, atunci nu ar mai rămâne niciun dubiu asupra adevăratei identităţi a lui Moş Crăciun. Iar Moşul nu pică testul ei de credinţă. „Miracol pe strada 34" este un film pe care îl puteţi vedea împreună cu cei dragi, începând de miercuri, 1 decembrie, când se va distribui cu „Adevărul", la preţul de 11,99 lei.

Completaţi-vă colecţia!

Colecţia „Cele mai bune filme de Crăciun" cuprinde următoarele titluri: „Cum a furat Grinch Crăciunul" (distribuit la 17 noiembrie), „Coşmar înainte de Crăciun" (24 noiembrie) „Miracol pe strada 34" (1 decembrie), „Un Crăciun de neuitat" (8 decembrie), „O viaţă minunată" (15 decembrie), „Singur Acasă" (22 decembrie) şi „Singur Acasă 2 - pierdut în New York" (29 decembrie).

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite