pate - ultimele știri
Unele dintre cele mai consumate alimente de către români sunt adevărate bombe cu E-uri, cu sare, cu zahăr şi multă apă, atrag atenţia experţii de la Organizaţia pentru Protecţia Consumatorilor – InfoCons, care au analizat etchetele mai multor produse...
O botoşăneancă specializată în produse tradiţionale a creat o reţetă inedită care îmbină deliciile bucătărie franţuzeşti cu cele ale bucătăriei româneşti. Mai precis, cu ficatul unei specii de gâşte franţuzeşti dă naştere unui foie gras de Botoşani, ...
Ciprian Ciucu, preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP), a publicat pe Facebook cadoul pe care l-a primit de la DGASPC Sector 6, instituţie subordonată primăriei, cu ocazia sărbătorilor pascale. O ”atenţie” de peste 800 de lei:...
Dacă îţi place pateul şi îl consumi des, poate te-ai întrebat cât de sănătos este de fapt. Produsul sub formă tartinabilă a suferit diverse modificări de-a lungul timpului, comercianţii adaugându-i de multe ori ingrediente de calitate medie şi inferi...
Varianta de post a pateurilor din comerţ nu este cea mai sănătoasă gustare pe care o poţi alege, acestea conţinând destul de mulţi conservanţi. Încearcă o reţetă simplă, pe care o poţi pregăti chiar tu, cu fasole roşie şi ciuperci....
Această reţetă poate fi preparată cu orice fel de paste, dar parcă arată mai apetisant când sunt folosite paste farfalle. Află cum se prepară aceste apetisante paste cu mozzarella şi cârnaţi....
Adulţii sunt responsabili de protejarea copiilor, pentru ca aceştia să se dezvolte sănătos. Şi această grijă se extinde şi asupra mesajelor transmise prin intermediul reclamelor la alimente care îi vizează pe cei mici. Ce legătură există între astfel...
Cea mai buna reteta de pate din ficat de pui. Poate că nu arată el prea bine, dar este incredibil de gustos. De fapt, este vorba de acel moment când unii refuză să-l mănânce pentru că nu arată bine, şi astfel te bucuri, în secret, că rămâne mai mult ...