parmezan - ultimele știri
Un producător italian de brânzeturi a decedat duminică seara în Lombardia, strivit de roţile de brânză care au căzut după ce s-a rupt un raft.
În emisiunea Chefi la cuţite, o fetiţă de 10 ani a impresionat cu o reţetă originală inventată chiar de ea, unul dintre juraţi spunând că este „Reactorul de chicken“
Brânza este unul dintre cele mai populare alimente din lume şi se regăseşte zilnic în alimentaţia unora dintre noi. Însă, uneori, nu i se acordă importanţa cuvenită, mai ales când este vorba despre brânzeturi deosebite: maturate, cu mucegai nobil, cu...
Nu, nu prăjiţi vinetele în ulei şi nu le înecaţi în sosuri cu caşcaval, până când nu mai ştiţi ce mâncaţi. În această reţetă, vinetele vor avea gust de vinete, sosul, brânza vor fi doar cât trebuie, şi, „capac“ peste toate, se va adăuga un strat deli...
E gustoasă şi bogată în nutrienţi importanţi pentru organism, dar e bine să fie consumată în porţii mici, este opinia specialiştilor....
Calciul e cheia pentru prevenţia osteoporozei, mai ales dacă ai 20 de ani. Iaurtul şi laptele nedegresat sunt cei mai buni prieteni ai oaselor tale, dar cine ar putea să consume trei porţii pe zi?
O ceaşcă de cafea trebuie însoţită de o gustare. În timp ce unora le plac dulciurile la cafea, alte persoane preferă o gustare sărată. Dacă te afli în această categorie, prepară aceşti biscuiţi săraţi cu parmezan....
Somonul este un peşte gras, care poate fi combinat cu brânza sărată, cum este parmezanul. Adaugă şi câteva frunze de busuioc pentru un gust mai proaspăt....
Această mâncare este gata în mai puţin de 30 de minute. În plus, se face într-un singur vas, aşa că nu trebuie să îţi faci griji în privinţa dezordinii din bucătărie. Preparatul este plin de savoare, graţie roşiilor deshidratate, spanacului şi ciuper...
Ni s-a făcut dor de acest preparat de pui cu usturoi şi parmezan, o mâncare în stil rustic. Serile reci şi ploioase de toamnă sunt mediul perfect pentru a aduna familia în jurul mesei pentru un festin culinar. O reţetă deloc complicat, dar absolut gu...
Ne bucurăm mai mereu de gustul unei ciorbe fierbinţi, aburinde aşezată pe masă. Pentru cea mai bună ciorbă de dovlecei cu roşii ai nevoie de legume proaspete, ierburi la fel de proaspete şi aromate şi un strop de parmezan, dacă este pe gustul tău....
Dacă eşti în căutarea unor reţete simple pentru a prepara cartofii, trebuie să încerci şi varianta pe care ţi-o prezentăm astăzi. Aceşti cartofi mari roşii sunt delicioşi în combinaţie cu parmezanul ras şi usturoiul. În plus, poţi pregăti această gar...
Ştii şi tu că legumele făcute la cuptor sunt o variantă delicioasă şi sănătoasă. Aceşti cartofi condimentaţi, la cuptor, care împrumută din savoarea condimentelor, îţi vor arăta încă o dată de ce sunt delicioase legumele făcute la cuptor. Sunt prea b...
Dacă vrei să îi răsfeţi pe cei dragi cu un preparat simplu şi delicios, atunci trebuie să încerci reţeta pe care ţi-o recomandăm astăzi, de pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan. Carnea de pui este moale la interior şi crocantă la ext...
Crocant la exterior şi moale şi suculent la interior, aceste fileuri de peşte sunt varianta perfectă pentru o masă în timpul săptămânii, chiar dacă suferi de diabet. Trebuie doar să foloseşti un peşte alb după preferinţă, să adaugi legumele tale pref...
Puiul cu parmezan la cuptor este una dintre acele reţete pe care trebuie să le păstrezi într-un caiet. Este uşoară şi se face repede. E greu să dai greş cu această reţetă!
Parmezan de Făleşti, roşii uscate în ulei, prune uscate şi fierte în vin cu miere de albine şi ceai din plante naturale culese de călugării Mănăstirii Zăbriceni sunt cele mai noi produse agro-alimentare ce pot fi găsite la expoziţia Farmer de la Mold...
Bucătăria italiană ne surprinde de fiecare dată. Această excelează în diversitatea gusturilor şi a combinaţiilor dintre ingrediente. Astăzi, vă propunem o reţetă pe care trebuie s-o încercaţi. Are la bază mozzarella, carnea tocată şi pastele risoni c...
Se anunţă invitaţi diseară? Nu ai timp să le prepari ceva sofisticat? Ce zici de un foitaj proaspăt şi delicios cu măsline, parmezan, salam şi frunze de busuioc? Se prepară rapid şi uşor!...