legume bio - ultimele știri
„Îngerul“ familiilor cu copii bolnavi de cancer, Veronica Gogoţ, scoate la vânzare, duminică, 21 noiembrie 2021, în Bucureşti, conserve din legume bio făcute în ferma proprie. Banii vor merge la o familie cu şase copii, unul dintre ei diagnosticat cu...
Substanţa cel mai des folosită, deşi este interzisă în spaţiul UE, se numeşte Ethrel. Acesta forţează roşiile să se coloreze în roşu, însă de fapt ele nu sunt coapte, ci doar par aşa. Scopul folosirii substanţei este ca legumele să reziste la depozit...
Asociaţia „Stea“ din Satu Mare participă la integrarea în societate a oamenilor fără adăpost. Cel mai cunoscut proiect al lor este „Grădina Stea“, finanţat prin fonduri europene, prin intermediul căruia beneficiarii asociaţiei au grijă de o grădină d...
George Joiţa, un tânăr de 31 de ani din Ploieşti, crede că nu este nimic ruşinos în a vinde fructe şi legume într-un aprozar. Cu atât mai mult cu cât este al lui, o investiţie realizată cu multă muncă, iar marfa chiar este ceea ce scrie pe etichetă, ...
Spaţiul virtual abundă de informaţii legate de caracteristicile speciale ale legumelor şi fructelor bio, dar şi de influenţa nemaipomenită a acestora asupra organismului, însă cele mai multe dintre datele prezentate publicului sunt considerate de spe...
Doi tineri s-au întors acasă, în judeţul Gorj, după mai mulţi ani petrecuţi în străinătate, şi au înfiinţat plantaţii cu căpşuni şi legume bio. Soţii Toma sunt absolvenţi de studii superioare şi s-au pregătit pentru a profesa cu totul alte meserii de...