dragos petrescu - ultimele știri
Antreprenorul Dragoş Petrescu, investitor la „Imperiul Leilor 2022”, fondator al lanţului „City Grill”, a povestit la emisiunea „La cină cu Ionela Năstase”, la Digi24, cum a ajuns astăzi la o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro.
Romanian Business Leaders lansează decalogul antreprenorilor români. „10 măsuri sunt necesare, în opinia antreprenorilor români, ca România să nu se oprească din creşterea economică, în condiţiile recesiunii globale”, consideră RBL.
Patronatele din industria ospitalităţii susţin că angajaţii din restaurante nu au dreptul să verifice veridicitatea certificatului „verde” cel care dovedeşte fie că posesorul a fost vaccinat sau a trecut prin Covid-19, fie că a fost testat negativ.
Patronii restaurantelor vor avea acces la o bază unică de date în aşa fel încât orice cetăţean român vaccinat să poată fi uşor identificat, au declarat marţi reprezentanţi ai industriei ospitaliere în urma discuţiilor purtate cu premierul Florin Cîţu...
Vaccinarea anti-Covid a fost luată în calcul pentru accesul în restaurante, în cadrul discuţiilor care au avut loc marţi între reprezentanţii industriei ospitaliere şi premierul Florin Cîţu fiind abordate şi alte posibile reguli ar putea fi impuse cl...
Dragoş Petrescu este cel de-al treilea leu care intră în Imperiul Leilor. Cu o experienţă de peste 30 de ani în mediul de afaceri, el va căuta în cel de-al doilea sezon al show-ului tineri antreprenori care au curaj, perseverenţă şi asumare....
Dragoş Petrescu, preşedintele HORA a declarat la ieşirea de la discuţiile cu reprezentanţii Guvernului că speră ca restaurantele să se deschidă la interior la data de 1 septembrie, aşa cum a declarat în ultimele două zile premierul Ludovic Orban.
Dragoş Petrescu, antreprenor HoReCa a declarat, într-un interviu acordat „Marius Tucă Show” că 400.000 de oameni riscă să fie concediaţi....
Guvernul va distribui 350 de milioane de euro către HoReCa, transport internaţional şi industria de spectacole în următoarea lună, pentru a susţine aceste industrii, printre cele mai afectate de criză.
Încep să se vadă efectele pandemiei şi din punct de vedere economic, având în vedere anularea rezervărilor pentru sejururile turistice, închiderea a circa 5.000 de restaurante şi funcţionarea teraselor la 20% din capacitate din cauza regulilor de dis...
Patronatele din domeniul HoReCa, unul dintre sectoarele cele mai afectate de distanţarea socială, cer redeschiderea teraselor, propunând anumite măsuri de protecţie.
Terasele localurilor din România se vor deschide în curând, anunţă antreprenorii din industria HoReCa, după ce au ajuns la un acord cu Guvernul....
Cei cinci investitori de top de la „Imperiul Leilor“, emisiunea care se va difuza în curând la Pro TV, au dezvăluit care este secretul succesului lor în afaceri.
Deficitul de personal se resimte în întreaga economie, fiind de cele mai multe ori greu de acoperit în ciuda eforturilor pe care le fac angajatorii.
Lido era, cred, cea mai cunoscută şi mai faimoasă terasă din Bucureşti în vremea comunismului, generaţii întregi şi-au băut berea acolo. Era locul nostru de întâlnire în studenţie, dar nu cred că am mâncat vreodată la Lido, ci doar am băut bere.
City Grill, cel mai mare lanţ românesc de restaurante, deţinut de omul de afaceri Dragoş Petrescu, se extinde şi deschide un nou restaurant, în centrul comercial Băneasa Shopping City, în urma unei investiţii de 250.000 de euro.
„Adevărul Financiar“ a stat de vorbă cu Dragoş Petrescu, proprietarul şi CEO-ul grupului de restaurante şi cafenele City Grill, cea mai mare afacere românească de acest gen. Discuţia a născut răspunsuri directe, opinii diplomate, gânduri spontane sau...
Patronatul din industria ospitalităţii, HORA, a anunţat că, pe termen scurt, încasările restaurantelor vor scădea, pe fondul interzicerii fumatului în spaţii închise, însă după această perioadă afacerile îşi vor reveni....
Proiectul Ministerului de Finanţe de a impune un impozit pe bacşiş naşte noi controverse, în condiţiile în care operatorii din domeniul restaurantelor cer ca ospătarii să fie cei amendaţi de neînregistrarea bacşişului şi reclamă o serie de situaţii „...
În lupta cu evaziunea, ANAF pregăteşte acum includerea bacşişului pe bonul fiscal şi impozitarea acestuia. Proprietarii de restaurante se tem că măsura va transforma acest comision într-o taxă obligatorie pentru clienţi şi că va fi greu de implementa...
Asociaţia Restaurantelor din România, condusă de Dragoş Petrescu, proprietarul unităţilor City Grill, propune ca perioada de suspendare a activităţii de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) să poată fi mai mică de 30 de zile, iar pr...
Televiziunea Română şi CNSAS au semnat un protocol de colaborare, al cărui scop este realizarea de emisiuni, evenimente şi proiecte comune care vizează cunoaşterea istoriei perioadei comuniste şi dezvoltarea unei culturi politice democratice în Român...
Restaurantul „Pescăruş”, celebra atracţie culinară preferată de vechile elite comuniste cum ar fi Gheorghiu-Dej sau Nicu Ceauşescu, va fi transformat cu o investiţie iniţială de 450.000 de euro de antreprenorul Dragoş Petrescu, care deţine grupul Cit...
Mai mulţi antreprenori de succes, speakeri la conferinţa „Inovaţie în afaceri – Ei au Reuşit“, organizată de compania de consultanţă RisCo, au explicat câteva dintre principiile după care s-au ghidat în business. Redăm, în continuare, câteva sfaturi ...
Localul bucureştean înfiinţat în 1879 atrage 2.500 de clienţi zilnic, din care 1.000 sunt străini. La fiecare consumaţie, ei achită o notă de plată medie de 35 de euro....