Sorin Paveliu

Medic

Parlamentul României a aprobat un proiect de lege (nepromulgat încă) prin care farmaciile pot face şi distribuţie angro de medicamente. Măsura, adoptată cu acordul Ministerului Sănătăţii, foarte probabil s-a luat la solicitarea unor agenţi economici confruntaţi cu perspectiva de a-şi separa cele două activităţi în două societăţi comerciale distincte, aşa cum au/aveau obligaţia începând cu 1 ianuarie 2017.

M-am trezit cu proverbul ăsta în cap, nu pot scăpa de el şi mă întreb ce-mi veni. Chiar aşa, am scăpat de toate grijile mele, de aspiraţiile mele şi de nevoi, de nu mai am altă preocupare decât să mă gândesc la alţii, oameni pe care, în imensa lor majoritate nu-i voi întâlni nicăieri, nici măcar în mediul virtual, atât de generos cu prieteniile?

Starea de fapt: fiecare zi de manifestaţii paşnice înseamnă o zi câştigată spre intrarea în vigoare a infamiei OUG. Încă de la ora 8 dimineaţa, 5-10 protestatari sunt lăsaţi să stea în mijlocul Pieţei Victoriei, nu pe trotuar, deşi nu există nicio aprobare pentru vreun miting. Pur şi simplu Ministerul de Interne, ca un ospătar, pune masa pentru nişte invitaţi AŞTEPTAŢI CU DRAG!

Vezi mai multe