Sorin Paveliu

Medic

M-am trezit cu proverbul ăsta în cap, nu pot scăpa de el şi mă întreb ce-mi veni. Chiar aşa, am scăpat de toate grijile mele, de aspiraţiile mele şi de nevoi, de nu mai am altă preocupare decât să mă gândesc la alţii, oameni pe care, în imensa lor majoritate nu-i voi întâlni nicăieri, nici măcar în mediul virtual, atât de generos cu prieteniile?

Starea de fapt: fiecare zi de manifestaţii paşnice înseamnă o zi câştigată spre intrarea în vigoare a infamiei OUG. Încă de la ora 8 dimineaţa, 5-10 protestatari sunt lăsaţi să stea în mijlocul Pieţei Victoriei, nu pe trotuar, deşi nu există nicio aprobare pentru vreun miting. Pur şi simplu Ministerul de Interne, ca un ospătar, pune masa pentru nişte invitaţi AŞTEPTAŢI CU DRAG!

Pentru că am trecut deja de jumătatea drumului dintre remarcabila conferinţă de presă din 5 mai 2016, când Sănătatea a fost declarată prioritatea numărul unu, nefiind clar dacă acest fapt a fost cu adevărat un progres, de vreme ce cu două săptămâni în urmă era etichetată drept prioritatea zero. Mai sunt doar 3 luni până la sfârşitul mandatului guvernului Cioloş şi consider că este adecvată o inventariere a promisiunilor făcute cu acea ocazie.

Vezi mai multe