Poveştile de succes ale miliardarilor Forbes. Unii au vândut ceapă şi au reparat televizoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TOP 500 Forbes Miliardari
TOP 500 Forbes Miliardari

Şi-au început afacerea vânzând ceapă, reparând televizoare sau făcând pâine. Multe dintre poveştile celor 500 de miliardari din topul Forbes nu sunt tocmai obişnuite. Zilele trecute, jurnaliştii Adevărul din toată ţara v-au spus poveştile celor mai bogaţi oameni din judeţul lor. Astăzi continuăm cu noi "picanterii" despre următorii clasaţi în top. Revista „Forbes România" a lansat pe piaţă, luni, 17 octombrie, cea de-

ALBA - Claudiu Necşulescu, Dorin Mateiu şi Raul Ciurtin în topul miliardarilor

Claudiu Necşulescu, patronul de la Jidvei

După Ioan Popa, managerul Transavia SA, cei mai bogaţi oameni din Alba sunt, potrivit Topului Forbes 500 Miliardari, Claudiu Necşulescu, patronul de la Jidvei, Dorin Mateiu, proprietarul companiei Elit, şi Raul Ciurtin directorul general de la Albalact. Vezi aici poveştile lor!

BIHOR - Cei mai bogaţi bihoreni au făcut avere cu bani împrumutaţi, pornind de la munca de jos

Pe biroul de peste 35.000 de euro, Beniamin Rus păstrează o sculptură realizată pe când avea 23 de ani

Au vândut ceapă, au reparat televizoare sau au lucrat ca şoferi. Aşa au început poveştile de succes ale unora dintre cei mai bogaţi bihoreni, printre care Alexandru Mudura, soţii Ioan şi Mirela Tomele sau Beniamin Rus. Citeşte aici articolul complet!

BOTOŞANI - Ce avere are finanţatorul FC Botoşani. Valerie Iftimie se află în Topul Forbes al celor mai bogaţi români

Omul de afaceri Valeriu Iftime este cunoscut pasionaţilor de fotbal din postura de finanţator al echipei FC Botoşani - care activează în Liga a II-a. Pentru că îi place atât de mult fotbalul, Iftimie a investit un milion de euro în Iftime a investit peste 1 milion de euro în club. Vezi aici cu cine se bate Valeriu Iftime în topul Forbes!

Valeriu Iftimie

BRAŞOV - Miliardarii braşoveni, mai săraci ca anul trecut

Criza economică nu i-a lăsat rece pe afaceriştii braşoveni, însă nici nu i-a scos din topul celor mai bogaţi 500 de români, întocmit de revista Forbes. Vezi aici cine sunt miliardarii braşoveni!

Marcel Butuza este pasionat de sporturi extreme. Foto: Arhivă

BUCUREŞTI - FOTO Poveştile miliardarilor bucureşteni din Top 500 FORBES: Ion Ţiriac, Gabriel Popoviciu şi fraţii Păunescu

Ion Ţiriac. Foto: Adevărul

Cu domiciliul în Bucureşti, Ion Ţiriac este pe zi ce trece o prezenţă tot mai discretă în mediul de afaceri autohton, dar mulţi oameni cunosc trecutul său ca sportiv. Cu afaceri în domeniile imobiliar, hotelier şi cel de restaurant, Gabriel Popoviciu a atras atenţia asupra sa acum un an prin prezenţa sa la Direcţia Naţională Anticorupţie. Printre primii zece bucureşteni bogaţi se află şi fraţii Păunescu care au făcut avere din media, energie şi imobiliare. Vezi aici poveştile lor!

CONSTANŢA - TOP FORBES Află din ce au făcut avere miliardarii din Constanţa!

Gheorghe Bosînceanu

Miliardarii Dobrogei fac bani din extracţie de petrol şi gaze, shipping, construcţii, turism. Constănţenii domină topul regional al afaceriştilor arată „Top 500 miliardari 2011“, pe care îl găsiţi la chioşcurile de ziare. Vezi aici cine sunt şi ce fac miliardarii din Constanţa!

CLUJ - Cei mai bogaţi clujeni. Cine îi suflă în ceafă lui Ştefan Vuza

Topul celor mai bogaţi clujeni numară 33 de oameni de afaceri cu averi cuprinse între 9 şi 135 de milioane de euro. În topul pe Cluj conduce Ştefan Vuza, urmat de Horia Ciorcilă, Teofil Mureşan şi Bela Urasi. Vezi aici poveştile miliardarilor clujeni!

Horia Ciorcilă

IAŞI - Bogaţii Iaşiului, mai săraci decât anul trecut. Vezi din ce au făcut aceştia avere!

Ioan Zăpodeanu este pe locul doi în topul bogaţilor din Iaşi

Imobiliarele, serviciile medicale sau centrele comerciale au produs bani pentru ieşenii situaţi în primele locuri în topul bogaţilor din capitala Moldovei, realizat de Forbes.Vezi aici cine sunt bogaţii Iaşiului!

GALAŢI - Secretele creşterii averilor bogaţilor Galaţiului

Rapotan-Arabesque a rămas cel mai bogat dintre gălăţeni

Topul „Forbes 500 miliardari", ediţia 2011, consemnează o situaţie paradoxală în ceea ce-i priveşte pe bogaţii Galaţiului: criza a dus la o creştere explozivă a averilor lor. Dacă în 2010, au intrat în Top 11 miliardari gălăţeni cu o avere totală estimată la 332 de milioane de euro, în 2011 avem 13 superbogaţi, care au la un loc 553 milioane de euro. Vezi aici detalii!

GIURGIU - Miliardarul judeţului este pasionat de echitaţie şi vânătoare

Gheorghe Cruceru deţine centrul de echitaţie "Regatul Cailor" (FOTO: regatulcailor.ro)

Gheorghe Cruceru (43 de ani), creditat de revista Forbes România drept cel mai bogat giurgiuvean, este o persoană discretă în viaţa de zi cu zi care evită pe cât posibil mediatizarea. Vezi aici detalii!

GORJ - Nicolae Sarcină rămâne cel mai bogat gorjean în Topul Forbes

Nicolae Sarcină ocupă locul 200 în Topul Forbes

Şi în acest an, Topul Forbes al celor mai bogaţi 500 de români îl plasează pe omul de afaceri Nicolae Sarcină în fruntea oamenilor de afaceri din judeţul Gorj.Vezi aici povestea omului de afaceri!

Dumitru Matei ocupă poziţia 462 în topul Forbes

MUREŞ - Miliardarii maramureşeni din topul Forbes

În timp ce Mihai Lung este cel mai bogat maramureşean potrivit topului realizat de revista Forbes, alţi cinci băimăreni fac parte din acest clasament. Mircea Mărieş, Ioan Mihăilă, Dumitru Matei, Mircea Coza şi Marcel Mariş completează lista maramureşenilor miliardari. Vezi ce afaceri derulează aceştia!

Ostahie, Tărâţă şi Kober sunt cei mai bogaţi nemţeni

NEAMŢ- Bogaţii au făcut bani din agricultură şi vopseluri

Ca şi anul trecut, judeţul are acelaşi trio de afacerişti în Top 500 Miliardari realizat de Forbes. Cei trei sunt clasaţi în prima parte a ierarhiei celor mai bogaţi români. Vezi aici cine sunt cei trei afacerişti şi care sunt poveştile lor de succes

REŞIŢA - Milionari care nu se regăsesc în Topul Forbes: Iosif Armaș, proprietarul SC Hercules SA

În ciuda faptului că nu se regăsește în Topul Forbes de anul acesta, Iosif Armaș spune că are o avere estimată la 18-19 milioane de euro. Are afaceri în domeniul turismului, comerțului exterior, transportului și agriculturii. În plus, dezvoltă o afacere nouă la Luncavița, unde construiește pe o suprafață de 150 de hectare. Vezi aici continuarea articolului!

Iosif Armas

SATU MARE - Cum au început miliardarii Lieb Mihaly şi Gheorghe Moiş să facă bani

Lieb Mihaly, locul doi în topul miliardarilor sătmăreni, deţine în asociere grupul internaţional Autonet şi este unul dintre cei mai influenţi oameni din industria auto din ţară.  Gheorghe Moiş a devenit renumit după mega-afacerea din 2010 încheiată de societatea sa, Castrum Corporation, cu grupul medical Sanador, controlat de omul de afaceri Florin Andronescu.  Ambii miliardari au început cu bani puţini. Vezi aici mai multe detalii!

Gheorghe Moiș este al treilea cel mai bogat sătmărean

SIBIU - Carabulea şi Vonica îi suflă în ceafă lui Aurel Muntean în Top 500 Miliardari

Sibiul are 18 milionari în euro, cu unul mai mult decât în 2010, noul venit în elită fiind nimeni altul decât Ilie Grădinar, actualul şef de la Energie Termică. Forbes România a lansat în 17 octombrie numărul din acest an al Top 500 Miliardari România, un top în care se regăsesc foarte mulţi oameni de afaceri din judeţul nostru. Vezi aici cine sunt şi ce fac principalii bogaţi ai Sibiului!

image

TULCEA - Ei sunt milionarii tulceni din Topul Forbes! GALERIE FOTO

Hristu Caraman, Cornel Georgescu şi Mihai Puflene

Cornel Georgescu, Mihai Puflene şi Hristu Caraman sunt deja prezenţe constante în topul milionarilor tulceni, chiar dacă suntem în plină criză. Cei trei au în comun pasiunea pentru Deltă şi faptul că au investit în domeniul turismului. Citeşte aici despre bogaţii din Tulcea.

VÂLCEA - Fraţii Boromiz, o afacere „ca pâinea caldă” care a făcut înconjurul ţării

În Top Forbes 500 Miliardari se află nouă vâlceni, cel mai bogat dintre ei fiind Nicolae Sofianu. Afacerile cu produse de panificaţie şi din imobiliare au păstrat în top pe fraţii Boromiz. Vezi aici povestea lor!

Vâlceanul Constantin Boromiz se afla in Top Forbes 500 al celor mai bogati romani

VRANCEA - Lilieana Zanfir se pricepe să facă bani şi din piatră seacă

image

Deşi conduce împreună cu şoţul său afacerile familiei, Lilieana Zanfir este percepută ca omul cu iniţiativă, ce face ca lucrurile să prospere în firmă. Vezi aici povestea ei!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite