Payer: "Am rezistat în faţa unei echipe puternice!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Payer: "Am rezistat în faţa unei echipe puternice!" - Revista presei sportive
Payer: "Am rezistat în faţa unei echipe puternice!" - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre părerea portarului Austriei despre meciul de aseară, audienţele generate de meciurile naţionalei sau speranţele Portugaliei pentru mondiale. Printre alte subiecte, Cristian Ţopescu crede că nu sunt necesare înjurăturile din fotbal, iar Gigel Bucur este bucuros pentru că a reuşit să înscrie.


Payer: "Am rezistat în faţa unei echipe puternice!".

Portarul echipei naţionale a Austriei, Helge Payer, a declarat, miercuri seară, că formaţia sa a obţinut un rezultat foarte bun la Bucureşti, 1-1 cu România, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010. "Putem fi mândri de acest rezultat de egalitate, am rezistat în faţa unei echipe foarte puternice. Am reuşit luptând împreună, ca un grup unit. Am spus-o încă dinainte de joc, vrem măcar să ne păstrăm locul trei şi că un punct ar fi bun. Am reușit să-l obţinem", a comentat Payer, citat de ProSport.

"Naţionala", campioana audienţelor. Prima reprezentativă a României domină clasamentul celor mai mari ratinguri tv înregistrate în ultimii doi ani. Meciurile jucate de echipa naţională domină primele trei poziţii în clasamentul celor mai vizionate partide în ultimii doi ani. Cu toate acestea, faţă de anul trecut, şi pe fondul rezultatelor slabe, interesul telespectatorilor pentru "tricolori" este într-o uşoară scădere. În 2008, partida România - Franţa,din preliminariile CM 2010, a înregistrat o audienţă-record de 22,9% rating. Anul acesta situaţia s-a schimbat, iar returul dintre cele două reprezentative nu a reuşit să strângă decât 15,1% rating, cea ce înseamnă că a pierdut aproape 900.000 de telespectatori faţă de cele 90 de minute jucate anul trecut, notează Gazeta Sporturilor.

Cristiano Ronaldo are încă speranţe pentru mondiale
. Portugalia lui Cristiano Ronaldo avea nevoie de o victorie ca să rămână în cursa  pentru calificare la mondiale iar Pepe a fost cel care i-a adus-o, Ungaria 0-1 Portugalia. Golul lui Pepe cu capul şi egalul Danemarcei cu Albania păstrează încă vii speranţele lui Cristiano Ronaldo pentru mondialul din Africa de Sud, anunţă Sport.ro.

Cristian Ţopescu crede că nu sunt necesare înjurăturile din fotbal. Cristian Ţopescu a vorbit despre situaţia fotbalului românesc din acest moment, dar şi depre faptul că ar trebui ca cei care conduc echipele din România, să renunţe la înjurături, acest capitol trimiţând România în coada oricărui clasament indiferent de rezultate. Una peste alta, Ţopescu este de părere că fotbalul este cel mai popular sport din România şi urează multă baftă echipei naţionale, potrivit Sport Total FM.

"Golurile cu capul şi cu stângul sunt specialitatea mea!".
Gigel Bucur este bucuros pentru că a reuşit să înscrie astăzi, dar spune că egalul cu Austria îl mâhneşte profund. Jucătorul Timişoarei crede că terenul greu şi epuizarea resimţită în urma meciului cu Franţa au contribuit şi ele la egalul de aseară. "Mă bucur că am marcat, dar nu mă bucur de egal. Austriecii au o echipă puternică şi au beneficiat şi de ajutorul terenului dificil", a spus Bucur, citat de ProSport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite